Düğün çekimi, sinevizyon ve dış çekim ücreti

endoplasmicreticulum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
69
30
Herkese merhaba!
Ağustos 2020'de düğünümüz var kısmetse. Şimdiden bir stüdyodan fiyat aldım,
Düğün çekimi: 800 TL, Sinevizyon, canlı yayın ve yansıtma: 500 TL
Dış çekim ve albüm vs: 2300 TL
gibi bir fiyat çıkarttı. Seneye de bu fiyatların artacağını söyledi, ben de ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım, fiyatlar normal midir sizce?
Siz ne kadara halletmiştiniz?
Şimdiden teşekkürler :)

Fiyatlar mekana ve zamana göre farklı oluyor genelde.
Teşekkürler biraz araştırdım da düğün çekimi (video ve düğünde fotoğraf) için 800 TL uygun gibi görünüyor.
İki düğün olacağı için tek taraflı olacak o yüzden çok kalabalık olmayacağı için sinevizyonla canlı yayına gerek yok gibi düşündüm ama bakalım zaman ne gösterecek

Ben bu haziranda yaptım düğün dış çekim 1600 tl ye kristal albüm yaptırdım neden o kadar pahalı denmiş kliptemi yaptiracaksiniz

Ben bu haziranda yaptım düğün dış çekim 1600 tl ye kristal albüm yaptırdım neden o kadar pahalı denmiş kliptemi yaptiracaksiniz
Detayını konuşmadık ama yaklaşık fiyat verdiğini söyledi ve ilçedeki diğer fotoğrafçılar daha uçuk söylüyor.. O yüzden dış çekimi biraz askıya aldık en önemlisi düğün çekimi falan diye.
Belki de şuan Ankaradayız daha uygun bulabilirsek yaptırırız

Dış çekim geri dönüp bakıldığında elde kalan tek güzel anılar olcak . Çeken kişinin bakış açısıda çok önemli . benim arkadaş petafilmde çektirdi kalitesine göre fiyatı baya uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…