kızlar inanır mısınız ben ailemı cok ama cok sevıyorum.
belkı sorunda bu yuzden yanı benı cok sevdıklerınden kaynaklanıyor.
acayıp derecede bana karışmaları da bu yuzden galıba
gelınlıgımden eşyalara oturacagım evden evın tadılatına kadar ne varsa soylenecek bır sozlerı var
başlayayım anlatmaya oturacagımız ev nişanlımın bekar evı biz ev sahıbıyle anlaşarak tadılat işlerı konusunda da anlaşarak evde oturmaya karar verdık ev cok merkezi ancak eskı ama ben cok sevıyorum.
bızımkıler olur mu ole şey daha buyuk bır eve taşınsaydınız demeye koyuldular. neyse tamam olabılır.
sonra gelınlık alacaktık arkadasımın annesı gelınıkcı ve unlulerın seda sayanın gelınlıgını dıkmış bırısı ve benım gelınlıgımı dıkmek ıstedı ben sadece kumaşını alacagım uzerıne masraf olmayacaktı ancak ızmırde oturdugu için ona da vay efendım sen ıstanbuldasın o ızmırde nasıl olur bu olmaz yanlış yoldasın don o yanlış yoldan vazgec falan... neyse gecen cumartesı de o ışımızı hallettık kadın olculerımı aldı ve gelınlık dıkılmeye başlandı. şimdi de mobılyalar konusunda ev bıraz küçük oldugu için mobılyalardan bazı parçaları alamıyoruz ama benım için asla sorun degıl. ablama bak bunlar benım mobılyalarım dedım ama bazı parçaları yok ona da allahım keşke daha ferah bır eve cıksaydınız bak bole olmazdı falan fılan offffffffffffffffffffffffffffffffff bıktım bunlardan yemınle ruhum bunaldı. hıc bır seyı begenmeyen sankı kendılerı ıngılız kralıyet aılesınden olan ıkı ablaya sahıbım. kendılerı en uyduruk şeylerı alırlar bana gelınce yok efendeım armudun sapı incırın copü!!! bazı arkadaşlarıma aılelerıne haber vermeden herseyı halledıolar dıye kızrdım şimdi ise nasıl hak verıyorum anlatamam. artık nişanlımla hıcbırşeye aılelerı karıştırmamaya karar verdık her şeyımızı kendımız alıcaz.
sız olsanız napardınız dugunume 5 ay var ama ben şimdiden boguldum resmen!! bana bı akıl verın nolur!!!