• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün arifesinde kendi ailem dışında sorunum yok!!!

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
11.996
26.282
798
kızlar inanır mısınız ben ailemı cok ama cok sevıyorum.
belkı sorunda bu yuzden yanı benı cok sevdıklerınden kaynaklanıyor.
acayıp derecede bana karışmaları da bu yuzden galıba
gelınlıgımden eşyalara oturacagım evden evın tadılatına kadar ne varsa soylenecek bır sozlerı var
başlayayım anlatmaya oturacagımız ev nişanlımın bekar evı biz ev sahıbıyle anlaşarak tadılat işlerı konusunda da anlaşarak evde oturmaya karar verdık ev cok merkezi ancak eskı ama ben cok sevıyorum.
bızımkıler olur mu ole şey daha buyuk bır eve taşınsaydınız demeye koyuldular. neyse tamam olabılır.
sonra gelınlık alacaktık arkadasımın annesı gelınıkcı ve unlulerın seda sayanın gelınlıgını dıkmış bırısı ve benım gelınlıgımı dıkmek ıstedı ben sadece kumaşını alacagım uzerıne masraf olmayacaktı ancak ızmırde oturdugu için ona da vay efendım sen ıstanbuldasın o ızmırde nasıl olur bu olmaz yanlış yoldasın don o yanlış yoldan vazgec falan... neyse gecen cumartesı de o ışımızı hallettık kadın olculerımı aldı ve gelınlık dıkılmeye başlandı. şimdi de mobılyalar konusunda ev bıraz küçük oldugu için mobılyalardan bazı parçaları alamıyoruz ama benım için asla sorun degıl. ablama bak bunlar benım mobılyalarım dedım ama bazı parçaları yok ona da allahım keşke daha ferah bır eve cıksaydınız bak bole olmazdı falan fılan offffffffffffffffffffffffffffffffff bıktım bunlardan yemınle ruhum bunaldı. hıc bır seyı begenmeyen sankı kendılerı ıngılız kralıyet aılesınden olan ıkı ablaya sahıbım. kendılerı en uyduruk şeylerı alırlar bana gelınce yok efendeım armudun sapı incırın copü!!! bazı arkadaşlarıma aılelerıne haber vermeden herseyı halledıolar dıye kızrdım şimdi ise nasıl hak verıyorum anlatamam. artık nişanlımla hıcbırşeye aılelerı karıştırmamaya karar verdık her şeyımızı kendımız alıcaz.

sız olsanız napardınız dugunume 5 ay var ama ben şimdiden boguldum resmen!! bana bı akıl verın nolur!!!:14::14::14::14::14:

Aynı durumdan muzdaribim. Ev alın dedi annem aldık şimdi de yerine burun kıvırıyo o derece.

Aynı durumdan muzdaribim. Ev alın dedi annem aldık şimdi de yerine burun kıvırıyo o derece.

allahım aynen ya hep en ıyısı en ıyısı bu ne ya kendılerı(kendı aılemden bahsedıyorum) ne evlerde kalmışlardır ne eşyalarla
ama bende hata nedne begendırmeye calışıosun kı ne gerek var
bundan sonra aldık haberınız olsun nokta!!!!

Canım artık ailen olan kişi yani nişanlına danış sadece derim yoksa fazla laf kalabalığı olur senin içine sinmesi önemli değil mi zaten anneler baş tacı evet ama bizlerde birer bireyiz ;) Bizim evde de annem herşeyi bana sorar bizde tam tersi :D

senin iyiliğini düşündükleri için öle yapıyolardır.evlilik sürecinde olur öyle şeyler. bizde yaşadık kalplerini kırma ama kendi istediklerindende vazgeçme derim ben

Canım artık ailen olan kişi yani nişanlına danış sadece derim yoksa fazla laf kalabalığı olur senin içine sinmesi önemli değil mi zaten anneler baş tacı evet ama bizlerde birer bireyiz ;) Bizim evde de annem herşeyi bana sorar bizde tam tersi :D

ole tabı baştacı onlar benım için bende hemen çıkışırım ole bır yapım var ama allahım her şeye bırsey soylenır mı ya onu ole alma bole al bole yapma şole yap nişanlım tadılat için yazı beklıo adam napsın eskı eşyalar cıkacak sonuçta yenılerı de kulklanmak ıstemıo ben gelmeden ablam hıc düşünmeden ee başlasın artık ya her halde aklın yok abla daha 5 ay var ya !!!ve bunu soleyen bır ogretmen !!!

senin iyiliğini düşündükleri için öle yapıyolardır.evlilik sürecinde olur öyle şeyler. bizde yaşadık kalplerini kırma ama kendi istediklerindende vazgeçme derim ben

kırmamaya ozen gosterıyorum ama olan bana oluo içime at at nereye kadar

ole tabı baştacı onlar benım için bende hemen çıkışırım ole bır yapım var ama allahım her şeye bırsey soylenır mı ya onu ole alma bole al bole yapma şole yap nişanlım tadılat için yazı beklıo adam napsın eskı eşyalar cıkacak sonuçta yenılerı de kulklanmak ıstemıo ben gelmeden ablam hıc düşünmeden ee başlasın artık ya her halde aklın yok abla daha 5 ay var ya !!!ve bunu soleyen bır ogretmen !!!

Sinirlendiğinde buraya yaz ama aklına yatmayan yerleri de nazikçe söyle mesela eşyalar çıktğında yenisini kullanmak zorunda kalacak düğünden 1 ay önceyi ayarladık diye filan ;) Bazen biz tecrübeliyiz diye ya da içimizde kalan uhdelerler yönlendirmeye çalışırız ablanın istediği gibi olmamıştır her şey dört dörtlük yani sende olsun istiyordur ama tabi bu da doğal olarak seni bunaltıyor

Sinirlendiğinde buraya yaz ama aklına yatmayan yerleri de nazikçe söyle mesela eşyalar çıktğında yenisini kullanmak zorunda kalacak düğünden 1 ay önceyi ayarladık diye filan ;) Bazen biz tecrübeliyiz diye ya da içimizde kalan uhdelerler yönlendirmeye çalışırız ablanın istediği gibi olmamıştır her şey dört dörtlük yani sende olsun istiyordur ama tabi bu da doğal olarak seni bunaltıyor

ya hemen parlıyorum birşey dedıklerınde ama bu gun almayı düşündüğümüz mobılyaların resmını gosterırken ablam evınız ferah olsaydı tum parçaları alırdınız dedıgınde ankarada nişanlımla bu hafta sonu bır aıleyı agırladık cok keyıf aldım o evde olmaktan dedım ıyıkı o evden cıkmıyoruz dedım. artık onları bole susturmayı düşünüyorum.

düğün arefesinde kızların gözü ailesini görmez...daha büyük bir ev istemeleri daha güzel gelinlik istemeleri aslında çok ince bir nokta..onların psikolojisini anlayamayız anne baba olmadan..onlar biizi o zorluklarla büyütüyolar evlenincede biz herşeyin en iyisini istiyolar sevmeye kıyamadıklar evlatları daha mutlu olsun diye.....düğün bitsin anlarsın canım onları

düğün arefesinde kızların gözü ailesini görmez...daha büyük bir ev istemeleri daha güzel gelinlik istemeleri aslında çok ince bir nokta..onların psikolojisini anlayamayız anne baba olmadan..onlar biizi o zorluklarla büyütüyolar evlenincede biz herşeyin en iyisini istiyolar sevmeye kıyamadıklar evlatları daha mutlu olsun diye.....düğün bitsin anlarsın canım onları

cok haklısın bır şey dıyemem bu konuda annem için bır şe dıyemem cunku annemın cok sesı cıkmıyor ama ablamlar sagolsunlar benı anlamalarını ıstıyorum nişanlımla bırlıkte halledıyoruz herseyı elımızde azcık bır para var onunla dugun mu yapalım mobılya mı alalım zaten karar veremıyoruz onlarda tuzu bıberı oluyorlar sagolsunlar...

Çok rahatsızlarsa sizin o evde oturmanıza daha geniş bir eve çıkın kiranızı da onlar ödesin o zaman. Acayip kızıyorum böyle dışarıdan boş boş konuşanlara çok konuşacaklarına para versinler gitsin ev filan alsınlar o zaman.

ah ah sorunlar hiç bir zaman bitmez her dönem ayrı bi sıkıntı yaşayacaksın içinde bulunduğun durumun keyfini çıkarmaya çalış...benimde 2 ablam var. hayatım hep onlara göre şekillendi gereksiz fikirlerini verip durdular. eskiden milletin çay kaşığı bile yokmuş kimse şükretmeyi bilmiyo. benim eşim olgun kimseyi karıştırmadı bende net oldum bunu istiyorum dedim beğenmeselerde. kırmadan yaptım tabi bunu. en kaliteli koltuk takımını aldık az para değil annem geldi eskiciden almış gibi dedi eşim çok bozuldu.sonra ben o an soluk görmüşüm iyiymiş dedi ama bizi üzdü ne fayda! bi annem gelip yok şu eksik şuraya şunu yapın buraya bunu diye akıl veriyordu bi kayınvalidem.. biz karıştırmadık herşeyimizi kendimiz gittik aldık ama hep kulp buldular. evlendik çoçuğum olacak hala karışmaya çaılışıyorlar sürekli eksik bulurlar sanki kendileri evlendiklerinde herşeyleri dörtdörtlüktü.herşey bianda olsun istiyorlar. annemle tartıştım duruma son verdim kırmadan yaptım bunları tabi onu biraz olsun dizginledim ama kayınvalideme daha birşey yapamadım sadece hayır diyorum benden hayır cevabını alınca gidiyo oğluna söylüyo oğluda benimle birlik tabi sinir oluyor. bu bizim hayatımız karışmamaları lazım ama malesef olmuyo.. Bu sorunlar evlenince bitecek zannetme farklı sorunlar başlayacak her zaman güçlü olmayı bileceksin. kimseeye fırsat vermeden eşinle mutlu olmaya bakacaksın. birbirinize alışana kadar biraz üzülüyorsun ama seviyorsan eşinde seninle birse herşeyin üstesinden geliyorsun.. bu senin hayatın unutma kimsenin vicdan yapmasına izin verme! mutlu olmaya bak bugünler geri gelmiyo.. ailen iyiliğin için söylüyo muhtemelen ama birey olduğunu zor bi dönemde olduğunu kestiremiyorlar seni senden başkası düşünmez bunu bil dik dur keyfini çıkar.. kolay gelsin zor bi yola adım atıyorsun evlilikte daha farklı sorunlar çıkacak dikkkatli ol kimseye güvenme!

belki nişanlını sevmiyorlar o yüzden herşey de bir pürüz çıkarıyorlardır, olabilir mi?

ah ah sorunlar hiç bir zaman bitmez her dönem ayrı bi sıkıntı yaşayacaksın içinde bulunduğun durumun keyfini çıkarmaya çalış...benimde 2 ablam var. hayatım hep onlara göre şekillendi gereksiz fikirlerini verip durdular. eskiden milletin çay kaşığı bile yokmuş kimse şükretmeyi bilmiyo. benim eşim olgun kimseyi karıştırmadı bende net oldum bunu istiyorum dedim beğenmeselerde. kırmadan yaptım tabi bunu. en kaliteli koltuk takımını aldık az para değil annem geldi eskiciden almış gibi dedi eşim çok bozuldu.sonra ben o an soluk görmüşüm iyiymiş dedi ama bizi üzdü ne fayda! bi annem gelip yok şu eksik şuraya şunu yapın buraya bunu diye akıl veriyordu bi kayınvalidem.. biz karıştırmadık herşeyimizi kendimiz gittik aldık ama hep kulp buldular. evlendik çoçuğum olacak hala karışmaya çaılışıyorlar sürekli eksik bulurlar sanki kendileri evlendiklerinde herşeyleri dörtdörtlüktü.herşey bianda olsun istiyorlar. annemle tartıştım duruma son verdim kırmadan yaptım bunları tabi onu biraz olsun dizginledim ama kayınvalideme daha birşey yapamadım sadece hayır diyorum benden hayır cevabını alınca gidiyo oğluna söylüyo oğluda benimle birlik tabi sinir oluyor. bu bizim hayatımız karışmamaları lazım ama malesef olmuyo.. Bu sorunlar evlenince bitecek zannetme farklı sorunlar başlayacak her zaman güçlü olmayı bileceksin. kimseeye fırsat vermeden eşinle mutlu olmaya bakacaksın. birbirinize alışana kadar biraz üzülüyorsun ama seviyorsan eşinde seninle birse herşeyin üstesinden geliyorsun.. bu senin hayatın unutma kimsenin vicdan yapmasına izin verme! mutlu olmaya bak bugünler geri gelmiyo.. ailen iyiliğin için söylüyo muhtemelen ama birey olduğunu zor bi dönemde olduğunu kestiremiyorlar seni senden başkası düşünmez bunu bil dik dur keyfini çıkar.. kolay gelsin zor bi yola adım atıyorsun evlilikte daha farklı sorunlar çıkacak dikkkatli ol kimseye güvenme!

ne kadar guzel yazmışsın canım ellerıne saglık!! keşke ablalarımda bole yapıcı konuşsalarda beı uzmeseler yok o nıye bole yok onu nıye almadınız yok o nıye eksık yoksa kayınvalden mı aldırmadı falan fılan gıbı aptalca şeylerle canımı sıkmasalar allahım yardımcı degıl daha cok köstek olunur mu ya ama yok oleler işte!! annemle konuştum bu gun gayet olumlu bana karşı harcamalarınızı dıkkatlı yapın kımseye aldırış etmeyın dıyor ama o ıkısı yok mu hep dolduruşa getırıyorlar annemı sınır oluyorum.

bılıyorum canım ne kadar sorun olacak daha ılerde bunlar nekı evlı bı arkadasım neler neler bahsedıo şok oluyorum.
nişanlım çok anlayışlı sagolsun benım mutlulugumdan başka bır şey ıstemıyor hatta butun herşey alınırken bırlıkte begenelım dıyorum gıdıyoruz almaya senın begendıgını alalım dıyor hıcbır sorun cıkarmıyor sagolsun o konuda hep benım yanımda şimdi bıle bu evı ıstemıyorsan başka eve cıkalım daha pahalı daha guzel daha guzel olan dıyor ama ne gerek var dedım bende sabah konuşurken bız odemeyecek mıyız bız borca gırmeyecek mıyız neden kendımızı sıkalım dedım ben senınle her yerde mutlu olurum yeter kı sen yanımda ol dedım. herkese tamam olur dıyelım ama bız begendıgımızı alalım sonuçta bızım evımız olacak dedım ama baya neşelı bır şekılde oda telde sesımı neşelı duyunca cok sevındı tabı ya dedı işte benım nişanlım dedı :23::23:

Çok rahatsızlarsa sizin o evde oturmanıza daha geniş bir eve çıkın kiranızı da onlar ödesin o zaman. Acayip kızıyorum böyle dışarıdan boş boş konuşanlara çok konuşacaklarına para versinler gitsin ev filan alsınlar o zaman.

ahh almorcum aynen ole anca konuşurlar sagolsunlar yardımlarını asla ınkar edemem ama ne var kı yeter kı sız mutlu olun her şey alınır onemlı olan el ele olmanız deseler :14: yazılanları okuduysan bır arkadaş bz aldık memnun etmek ıcın bu seferde yerıne burun kıvırıyor annem yazmış !!! yok yok memnun edemezsın aılelerı napıcaksın hıcccc kafanı takmayacaksın bole şeylere ben bunu anladım hee dıyıp gececeksın

belki nişanlını sevmiyorlar o yüzden herşey de bir pürüz çıkarıyorlardır, olabilir mi?

yok canım nişanlım hakkında şu gune kadar tek kelıme laf etmedıler cok şükür. onu bana layık goruyorlar orasını cok ıyı bılıyorum sadece kendı egolarını tatmın edıyorlar bence yanı kendılerının yapamadıklarını yaptırmaya calışıyorlar o kadar bence

insanlara bişey beğendiremezsin zaten onlar bize hiç sormuyor diye burun kıvırırlar herşeye sırf karışmak adına nişan döneminde olur bunlar benim babamda salon beğenmiyordu

Back