Düğün arefesinde çevrem çok farklı davranıyor

Esperi16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
48
Kızlar merhaba 2 hafta sonra düğünüm var ve çevremdeki herkes çok garip davranıyor. Düğünleri nişanlarına en özel anlarda yalnız bırakmadıklarım yada her zaman olmasa da görüştüğüm arkadaş dediklerim ve en önemlisi akrabalarım inanın hemen hiç biri yardım etmek sormak bir yana davetlerime bile karşılık vermediler. Sanki onlar için durumumun bir önemi yok ve nerden çıktı şimdi bu gibi düşündüklerini hissettim. Sizce neden kaynaklanıyor inanın bulamadım bir neden.

Boşver. Özel günün tadını çıkar

Düğünden sonra gelmeyen, ilgilenmeyen hiç kimseyle görüşme. Dost, akraba en çok düğünde ve cenazede Lazım. O günlerde yoksalar yoklar.

Düğünden sonra gelmeyen, ilgilenmeyen hiç kimseyle görüşme. Dost, akraba en çok düğünde ve cenazede Lazım. O günlerde yoksalar yoklar.

Evet canım öyle yapmayı düşünüyorum. Gelemeyebilirler tabiki ama bir tebriği bile çok görenlere karşı aynı şekilde devam edebilecek bir karakterim yok. Bir soru düğününe davet mesajı atan birine cevap bile vermemek sizce neden

Evet canım öyle yapmayı düşünüyorum. Gelemeyebilirler tabiki ama bir tebriği bile çok görenlere karşı aynı şekilde devam edebilecek bir karakterim yok. Bir soru düğününe davet mesajı atan birine cevap bile vermemek sizce neden
Benim de bir kaç arkadaşım öyle yaptı. Ne aradılar ne sordular o günden beri :) ben de umursamadım. Sen de umursama

Benim de bir kaç arkadaşım öyle yaptı. Ne aradılar ne sordular o günden beri :) ben de umursamadım. Sen de umursama
Nedense sadece bana karşı yapıldığını düşündüm. Haklısın insanları böyle günlerde tanıyoruz. Teşekkür ederim.

Bana karşı da aynısı yapıldı, ya da ben öyle düşündüm. Evleneli 10 gün oldu şimdi, ne boş şeyleri takmışım o zaman diyorum.
Annem derdi, kimse sana yardımcı olmak zorunda değil, boşuna bişey bekleme diye haklıymış. Aynı evin içerisinde sadece eşinde kaldığında ne boş şeylere üzülmüşüm diyorsun, o yüzden gerçekten boşvermeni tavsiye ederim :KK16:

Sanki onlar için durumumun bir önemi yok ve nerden çıktı şimdi bu gibi düşündüklerini hissettim, diyorsun ya... konu aslında aynen öyle. o senin özel günün kimseye birşey ifade etmiyor. onlar için normal bir gün. birde nerden çıktı şimdi bu gitti yine bir çeyrek altın diye de düşünüyorlardır.

İnsan böyle zamanlarda manevi destek istiyor. Beklentinde haklısın bence. Sen sabret şimdilik. Evlendikten sonra da arama sorma. Günlük yaşamında muhabbetini kes, görüşme. Hırpalandığına değmez bu insanlar için. Elbet yine dönüp dolaşıp senden yardım isteyecekler bir konuda. Yardımını da esirgeme ama sana yapılanı hatırlat. Ve mesafeni korumaya devam et. Hem büyüklük sende kalır hem kafan rahat olur. Fesatlarda vardır kesin içlerinde. Arkandan konuşanlar olabilir, düğününe laf söyleyenler, gelinliğinden tut makyajına kadar herseyıne kulp takanlarda olabilir. Sen mutluluğunla cevap ver. Eşinle mutlu olmaya bak.

çevredeki gereksizleri temizlemek için mükemmel bir fırsat kaçırmayın. :KK76:

Kızlar merhaba 2 hafta sonra düğünüm var ve çevremdeki herkes çok garip davranıyor. Düğünleri nişanlarına en özel anlarda yalnız bırakmadıklarım yada her zaman olmasa da görüştüğüm arkadaş dediklerim ve en önemlisi akrabalarım inanın hemen hiç biri yardım etmek sormak bir yana davetlerime bile karşılık vermediler. Sanki onlar için durumumun bir önemi yok ve nerden çıktı şimdi bu gibi düşündüklerini hissettim. Sizce neden kaynaklanıyor inanın bulamadım bir neden.

Bende aynı durumu yaşadım.
Dostum kardeşim dediğim insanlar sırt çevirdi
Ben onların her şeyine koşa koşa en önden gittim ama onlar arayıp sormadılar bile.
Ama çok şükür her şeyim oldu
İnan bunlarla kafanı yorma, en güzel günlerinin tadını çıkar
Ben bundan sonra kimseye gereğinden fazla değer vermemeyi öğrendim bu sayede..

Back