düğün arefesi ayrıldık :'(

Son vakada da neyse deyip affetseydiniz,o âna kadar her şeyi sineye çekip affetmişsiniz

bende nişan attım benim kidde capkındı iyi yapmışşın kardeş valla suanda 7 ay oldu cok mutluyum..

Evet simdi gordum msjlarda yanlis hatirlamamisim.
Benim size bir itirafim olacak inanin sevindim. En basta yas farki size bu problemleri gostermeliydi. Adam sizi farkli bir yere koyuyor ilgisi alakasi hayatinda gizledigi seyleri gosteriyordu ztn. Genc biri ile birliktelik "ikna guvenini" gosteriyordu. Allahin sevdigi kuluymussunuz ki kurtulmussunuz. Daha kendi hisleri fikirleri kalbi hakkinda ufacik fikriniz yok. Herseyin hayirlisi olsun, uzulmeyin.. adam yalanci ve ozguvenli dahasi varmi?

-Boşandıktan sonra baya çapkın olduğunu daha önce belirtmiştin demekki bazı şeyleri biliyordun
-Nişanladıktan sonra ilgisizleşmişdi de
-Bayram günleri nerde olunur tartışması yaşamıstınız
-Şimdi de birçok eski seviglisi ortaya çıkıyor

Bu adamın bir kızı var. Eski eşi ile boşanmak istemezmiş ama kadın 3 ay sonra evlenmiş. Demekki başkasına aşık olmuş olabilir. Ve bu konuyu konuşmaktan oldukça rahatsız.
Sen aslında baya gel git yaşıyorsun da. Bence iyi düşün taşın. Kararını ona göre ver. Mutluluklarrrr

teşekkür ederim canım evet bende de baya kararsızlık var şu sıra

sevgili koleksuyunumu yapmış bu adam kaç tane var yahu

o yalanlar evlenince tırmalar

ama karar senin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…