daha önceki konularınızı da takip ediyordum bence en iyisini yapmışsınız ayrılmakla
yorumlayabildiğim kadarıyla denginiz değildi.
Benim kedimde avatardakiyine bizim kediyle kaldık başbaşa
Benim kedimde avatardakimaşşallah seninkine
sevgili lawyer215,
beni yanlış anlamayın,sizi sadece forumda denk geldiğim birkaç konudaki mesajlarınızdan tanıyorum.
hiçbir ilgi ve alakamız yok kesinlikle.
fakat son zamanlardaki pek çok yorumunuzdan dolayı genel olarak mutsuzluğunuzun farkındayım.
gerek açtığınız eski konular olsun,gerekse ara yorumlarınız olsun.bu konudaki ara yorumları okumadım,sizi bu adamla ilgili teselli etme gereği duymuyorum açıkça fikrimi söyleyeyim;
Ben kesinlikle bu adamla birbirinize göre olmadığınızı düşünüyorum.Sizi hiç tanımıyorum ama kesinlikle böyle hissediyorum.
bir kere aranızda 13 yaş fark var,ciddi bir fark bu.sadece bu değil, birbirinizi çok kısa sürede tanıyıp nişanlanmışsınız ama içten içe şimdi sizi yiyen birşeyler var onunla ilgili..en başta karısıyla neden ayrıldıgını ve karısının neden hemen evlendiğinden şüphelenmişsiniz.. hatta orada eskiden çok çapkınmış diye yazmışsınız.sonra annesinin yanına taşınmak ile alakalı size haksızlık yapılmış vs..mesleğinizden dolayı aldatmayı normal karşılayacagınız ile ilgili saçma sapan bir suçlama ile karşı karşıya kalmışsınız vs..şimdi de bunlar..
Bence evren size bir mesaj vermeye çalışıyor, sürekli sinyal gönderiyor.içten içe farkındasınız ama inkar etmişsiniz şimdiye kadar.Etmeyin,heryerden ipucu fışkırıyor.. Edecekseniz de lütfen çok çok iyi düşünün.
40 mıLawyer yazdiklarina gore akli basinda bir hatunsun, senin 40lik herifle ne isin var anlamiyorum.
Vallahi icime nasil oturduysa bu, bu cumleyi farkli topiklerde 5. kez mi ne yazisim, her seferinde usenmeden bana cevap yazdin
Lawyer yazdiklarina gore akli basinda bir hatunsun, senin 40lik herifle ne isin var anlamiyorum.
Vallahi icime nasil oturduysa bu, bu cumleyi farkli topiklerde 5. kez mi ne yazisim, her seferinde usenmeden bana cevap yazdin
Seni her gordugumde 40lik herif asagi 40lik herif yukari yazicam galiba daha genc ve tazesini bulasiya dilimden kurtulamazsin
40 mıkız napıcan yaşlıyı benim gibi küçük al daha dadlu oluyor hiç sevmem yaşlı
genci de aynı çıktı canım ya ben gidip görücü usulü evlenecem beyimi gerdekte göreceğim
Annem 4 kismet bulmus bana 2-2 boluselim cariyelerimi istersen
Aman bizene çıtır al çıtırolgun olsun dedik bu da olmadıhem herkes gençleri alırsa bu adamlar ne olcak canım
Aman bizene çıtır al çıtıren az 5 yaş küçük olsun gerisi kurtarmaz
Niye ya ben 25 ken eşim 20di tanıştığımızda off off bak çok fena oldum gene çıtırım aklıma geldi21 yaşındaki çocuğu napayım daha yeni mezun olmuştur okula mı göndereyim birdeben olgun seviyom canım ya
Niye ya ben 25 ken eşim 20di tanıştığımızda off off bak çok fena oldum gene çıtırım aklıma geldibüyüttük işte
He hep derim şeker verdim kandırdımkandırmış çocuğu tabi cahil daha çakalbende alıp büyütüp kendi isteklerime göre yetiştireyim bari