düğün arefesi ayrıldık :'(

bende öyle dedim zaten aptal yerine konulduğumu düşünüyorum ne kadar kaybetmekten korkarsa korksun.artık kimse rahatsız etmiyor herkes evleneceğini biliyordu.ama her şey birikti birikti delirtti sonunda

Bence acin eski konulariniza bir bakin. Sadece bu krizle degerlendirmeyin. Birinde ilgisiz demissiniz, birinde varsa yoksa kendi ailesi benim ailemi dusunen yok demissiniz, uzerine bu olay. E geriye ne kaldi? Siz onu yasli annesiyle, kiziyla kabul edin. Isinizi, buronuzu, sehrinizi birakip koye yerlesmeye razi olun. Karsiligi bu mu? Bence siz goz gore gore yanlis bir evlilige gidiyorsunuz. Umarim hayirlisi olur.

Yalan beni bi insandan cok soguturdu, sende birsürü yalanını yakalamısın, her seferinde affettikce oda nasıl olsa affediyor diyerek suyunu çıkarmış. Adam mübarek önceki hayatında harem agası falanmıydı bu kadar hatunla hasır neşir olmus, bosver tatlım ayrılmakla iyi yapmısın, evlenince daha kötü olacağını bilecek kadar akıllısın, yaptıgın yorumlardan biliyorum

ilgisizlik olayı benim abartmamdı sanırım bende sevgiye açlık vardır biraz skendi ailesi olayındada geri adım atmıştı benim anneme de onun ki nede ne yakın ne uzak olacaktık.bunlar düğün zamanı geldikçe yaklaştığımız sorunlardı.ama yalanını görmezden gelemiyorum asla.sadece kırıldı güvenim

teşekkür ederim canım,huylu huyundan vazgeçmez yol yakınken dönmek en mantıklısıydı.ama insan deliriyor ya sen evlenmiş ayrılmışsın kızın var 4 yılda 4 sevgili ekstra çapkınlıklar yapmışsın ben sana tamam diyorum sen hala ne yalanındasın

Bi laf vardır, ban yemezsem insallah "yüzü yumuşak olanın, k.cı yaştan kurtulmaz" diye. Senin yüzünü yumuşak bulmuş hatun nasıl olsa affediyor diyerek iyice Yüzsüzlügü ele almış, en nefret ettigim odun türü bırak boğulsun yalanlarıyla, bu kadar özverili biri olarak cok cok iyilerine layıksın

ay insan bir düşünür ya ben haksızlığa gelemem yalana gelemem bir iki üç uyarır sonunda tutar koyarım kapının önüne,hiç mi tanımamış beni anlamıyorum

ay insan bir düşünür ya ben haksızlığa gelemem yalana gelemem bir iki üç uyarır sonunda tutar koyarım kapının önüne,hiç mi tanımamış beni anlamıyorum
Üzmek istemem seni ama iplemedi demekki Gittiği yere kadar dedi, yada sen bastan beri affedince önemsememeye başladı. Sonuc olarak yine affedersen yine yaşayacaksın aynı seyleri, üzüntün cok normal suan ama ilerisi icin dogru bir karat verdiğine emin ol

Sen evli değilmiydin yav ben öyle anladım yazmalarından neyse en iyisini yapmışsın yalan dolan nereye kadar

daha önceki konularınızı da takip ediyordum bence en iyisini yapmışsınız ayrılmakla
yorumlayabildiğim kadarıyla denginiz değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…