düğün arefesi ayrıldık :'(

Keske durust olsaydi da onu isteyip istememege sen karar verseydin sonra...

ya canım anne babam arasındada yaş farkı vardı.ben baktığında sarıldığında çok huzurlu hissediyordum.evet o da oyüzden söylemediğini söyledi.anneside evlilik düşünmüyordu şaşırdık dedi.ama uyarmama rağmen gizlemesi katlanacağım durum değildi

Keske durust olsaydi da onu isteyip istememege sen karar verseydin sonra...

keşke.hayır çok mu tepki veriyorum diye alttan almaya da çalıştım ama sürekli eski sevgilinin rahat durmayışı bunun gizlemesi beni delirtiyor

Eskileri anlatıp seni huzursuz etmek istememiş muhtemelen, çok takacağını düşünüyormuş sanırım, e haklıda olabilir.

ya canım belki başta tepkiliydim bilmiyorum ama söz vermişti bana en ufak şeyi bile gizlemem diye,hayır bende kendimi frenlemesini öğrenmiştim ya

Siz bu adam icin koye falan tanisacaktiniz degil mi? Zaten birkac haftadir epey dertliydiniz. Yapmayin Allah askina bu ne boyle? Ben ki sizin burada verdiginiz tavsiyeleri begenirim, mantikli bulurum. Lutfen her seyi en bastan degerlendirin.

Mazisinde anormal bir sey yok ama yalan soyleyen adama guvenmem. Boyle islerde zararin neresinden donersen kardir uzulme

canım geçmiş geçmişte kalır ama onları geleceğe taşımak açık vermek eski sevgilisiyle kaşılıklı oturmak bunu saklamaihtiyacı vs eğer yalan ve eksik anlatıgından emiinsen güvenmen zor geçmişte mutlaka hata vs olur ama hayatındaki insana sağgı duyup bunları bu kadar ilşkinizi yıpratmaması gerekir bence sevgi saygı güven varsa ilişki devam eder ama biri eksikse olmaz sen tekrar güvenini sağlamadan evlenme bence

Siz bu adam icin koye falan tanisacaktiniz degil mi? Zaten birkac haftadir epey dertliydiniz. Yapmayin Allah askina bu ne boyle? Ben ki sizin burada verdiginiz tavsiyeleri begenirim, mantikli bulurum. Lutfen her seyi en bastan degerlendirin.

bir insanı geçmişiyle yargılamak bana asla yakışmaz fakat bildiğim şeyleri gizlememeli gerekirse yüz yüze de kendimi ifade edeceğim olmazsa olmaz.insn hayatta herşeyi yaşar yapar ama benden niye korkuyor ben öcü müyüm yateşekkr ederim yorumunuz için.

hayır tamam bir korkarsın çekinirisn saklarsın tamam da sürekli saklamak nedir öcüyüm sanki adam yiyeceğim

Gecmisinde bence bir sorun yok. Yalan soylemesi, surekli laf kivirmasi cok kotu. Bir de bu kadinlarin bu kadar karsiniza cikmasi sinir bozucu yani. Sevgilimin eski sevgilisiyle karsi karsiya otursam ve bunu bilmesem aptal gibi hissederim kendimi.

Gecmisinde bence bir sorun yok. Yalan soylemesi, surekli laf kivirmasi cok kotu. Bir de bu kadinlarin bu kadar karsiniza cikmasi sinir bozucu yani. Sevgilimin eski sevgilisiyle karsi karsiya otursam ve bunu bilmesem aptal gibi hissederim kendimi.

bende öyle dedim zaten aptal yerine konulduğumu düşünüyorum ne kadar kaybetmekten korkarsa korksun.artık kimse rahatsız etmiyor herkes evleneceğini biliyordu.ama her şey birikti birikti delirtti sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…