• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dügün alışverişi bir bakar mısınız ?

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
selam kızlar 2gün sonra kına dügün alışverişine cıkılacak ben fuzulı seyler aldırmıcam gelınlık bındallı abıye ayakkabıları kına ıcın malzemeler fılan alınıcak oyle makyaj mazemesı bılmem ıc camasırı fılan aldırmayı dusunmuyorum fakat benım sandıgım yoktu yanı soylekı ceyızım gıttı havlusu basortusu fılan kollılerde gıttı ordada yerlestırdık . fakat ben bu yenı cıkan sandıklardan aldırmak ıstıyorum resmını ekledım bu sandıgı erkek tarafı kına dugun alısverınde alır mı yanı alması gerekırmı adetlerı hıc bılmıyorum sandık ıstesem ayıp etmıs olurmuyum bırde kına alısverısıne annem cok yol yuruyemedıgı ıcın halamla gıdıcez ılla anneylemı gıtmek gerekıyor.
$Sandik-ceyiz-3.jpg bahsettıgım sandık bu sekılde

sandık nişan alışverişinde alınır erkek tarafından, çeyiz çıkarırken kullanılan sandık kıza ait hem daha büyük oluyo çeyiz sandığı, nişandaki küçük sandık oluyor

kendi çeyizinin sandığını niye kendin almıyorsun ?

madem fuzuli şeyler aldırmayacaksın , bence bu sandığı da söyleme. alması onlara düşmez zaten.

Sandık nişanda alınır nişanda alınmadıysa nişan alışverişinde alıncaklar dügün alışverişinde alıncaksa sandıkta alınır, bizim öyle olucak dügün için alıcaz herşeyimizi sandık ta dahil

bence sandık çok gereksiz artk bu zamnda.ewde onu koyacak bi yer bulmak hele benim gibi zırt pırt tayin olayları oluosa hiç gereği yok.die düşündüm ve istemedim.

Back