• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düdüklü tencerede tefalmi yoksa fisslerimi öneriyorsunuz

ben güralin düdüklüsünü kullanmaya başladım cok memnunum öneririm

ben çeyizimi güral porselenden aldım tencere setide içinde ve garntili düdüklü akıllı ve tehlikesi gectiğinde uyarı veriyor öyle açıyorum hiç birsey olmuyor çok güzel pişiriyor bu arada evleneli bir ay oldu porselen takımdan bir tabak bulaşık makinesnde kırıldı aradım önümüzdeki hafta gelecek kırık parça bile istemediler gerçekten hem güvenilir hem kullanışlı :)

Pardon kizlar tlf sapitti. Yazmayi bitirmeden direk yolladi. Ben tefal acticook kullaniyorum gayet memnunum. 2 kademeli sebze ve et yemekleri icin ayri. Bir de buhar cikisi var.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende hem fissler var hem tefal.İkisinin de avantajları var.Fissler cok hızlı pişiriyor ama bendeki modelinde hiçbir ayarı yok(saat,sebze-et gibi)Tefal de fisslere göre daha geç pişiriyor yani geç dediğim en fazla 5-10 dk,ama saati var buhar ayarı var,sebze mi balık mı seçebiliyorsun.Bendeki modeli nutricook çok memnunum.Şimdiki aklım olsa fissler almazdım,ama dediğim gibi bendeki modelde hiç ek özellik yok.

Fisslerin çok özel ve farklı patentli bir teknolojisi var. O yüzden kokusuz dışarıya buhar vermeden çok kısa sürede pişirebiliyor. 30-40 yıl önce Almanya dan aldığı düdüklüyü kullanan yada evladı kullanan bir sürü kullanıcı var. Ancak tefal biraz şans işi. Memnun kalanlar azınlıkta. Memnun kalmayan yığınla insan tanıyorum. Düdüklü olarak kesinlikle fissler. Ancak tefal nutricook düdüklü değil hızlı pişirici.3-5 dakikada değil 20-30 dakikada pişiriyor. Sebzelerin rengini muhafaza ediyor. Onu da düşünebilirsin.

ben de çeyizim için almayı planlıyorum, tefal gerçekten şans işi. memnun olan var, olmayan var. çok fazla şikayet eden var. ama fissler hakkında şikayet okumadım.

kafam karıştı. hiç düdüklü kullanmayan biri için otomatik pratik olan neyi önerirsiniz? alırken neye önem vermeliyiz

neye göre seçmeliyiz düdüklüyü hanımlar. pratik olmasına önem veriyorum.çünkü hiç düdüklü kullanma adetimiz yoktur ailemde. çeyizime alacağım ama bilemedim şimdi. mağazalara gidip bilmeden kazıklanmak istemiyorum.

arkadaşlar tamam iyi güzel çoğunluk fissler demişsiniz almayı düşünüyorum ama modeller ve aralarındaki farkı anlamadım
:110:.. sitesine bakıyorum farklarını söylemiyor... fissler diyen arkadaşlar model konusunda da yardımcı olabilir mi acaba lütfen? :eek:

Back