düdüklü tencere sorunu

hemsreee

Canım kendim <3
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
504
471
53
Kızlar nereye açacağımı bilemedim buraya yazıyorum. Düdüklüde yemek pişerken kapağın kenarlarından habire fısırtılar köpükler çıktı neyse çok buhar çıkmıyordu ama fıs diye baya ses çıkınca duduğu indirip yemeği on dk pişirip kapadım altını. Soğuk suyun altına tutup duduğu kaldırdım gram buhar çıkmadı salladım fos diye bir ses çıktı simdi patlar diye açmaya korkuyorum ya sizce içinde basınç var mıdır

Eski tipler en güzeli, ama ben de kendime güvenemediğim için düdüklü kullanmıyorum. Fışırtı sesi gelir aslında, annemden biliyorum. Vaktinden önce aldıysanız ocaktan ondan buhar çıkmamış olabilir mi acaba

evet korktum çabuk kapadım altını kenarlardan hep sızdırdı

evet korktum çabuk kapadım altını kenarlardan hep sızdırdı
İşte buhar çıkmaması ondan olabilir. Ama zaten fışırtı olacak ki ondan sonra indirilecek o düdük, yani annemden hatırladıklarım bunlar. Önce fışırtı sesi, bir süre sonra buhar geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. En iyisi düdüklü tencere pişirme videosu yazın googlea orada bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…