Elektrikli Mutfak Aletleri düdüklü tencere sorunu

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.158
2.086
kızlar iyi geceler karaca ecocoker düdüklü tencere aldım
dün kullandım bişey yoktu şimdi çorba yapcam kapağı kapattım ama fırıl fırıl dönüyor
2 li set olanından almıştım kapağı değişir yazıyodu
kullanan varsa lütfen düdüklünün kapağı 2 tencereyede uyarmı?
dün dikkat etmemiştim bu duruma şimdi gece gece işkillendim acaba normalmi ocağa koysam bişey olurmu şöylede bir bilgi var

Son düzenleme:
lütfen bilen yazsın sıcak suyuda döktüm üzerine mahvolmasın yemeğim

şöylede bir bilgi buldum ama dönmesi korkuttu beni ya
Düdüklünüzü gerektiği zaman şık bir tencere olarak da kullanmak ister misiniz? Karaca Eko Set 4 Parça Kırmızı değiştirilebilir kapak özelliği sayesinde tek ürünü hem tencere hem de düdüklü olarak kullanabilmenize olanak tanıyor. Çoğu yemeği yaparken düdüklü ile ön pişirmesini yapıp sonra da başka tencerede yemeği pişirmeye devam ederiz. Hal böyle olunca da mutfakta bulaşık birikir. Bayanların mutfaktaki rahatını düşünen Karaca, artık iki emekle yemek pişirme derdine son veriyor. Tek yapmanız gereken ön pişirme işlemini tamamladıktan sonra kapağı değiştirmek, düdüklünüz bir anda şık bir tencereye dönüşüyor... Karaca Eko Set 4 Parça Kırmızı'nın size sağladığı bu kolaylık sayesinde; ailecek yiyeceğiniz yemekler için küçük boy, yemeğe misafiriniz geleceği zaman da büyük boy bir düdüklünüz oluyor.

Ben bu seti kayınvalidemE almıştım ama bir sorun olmadı bildiğim kadarıyla

Ben bu seti kayınvalidemE almıştım ama bir sorun olmadı bildiğim kadarıyla
cnm bende dün aldım dün kullandım küçük boy olanını ama dikkat etmemiştim kapak yerinden oynuyomu diye şimdi kendi etrafında dönünce içime korku düştü
acaba normalde başka markada olsa dönermi kapak ?

Kilitlediğin zaman mı dönüyor??
kilitlenince dönmemesi lazım diye biliyorum ya aldığın yere danış istersen iade edersin olmazsa değişim yaparlar

Kilitlediğin zaman mı dönüyor??
kilitlenince dönmemesi lazım diye biliyorum ya aldığın yere danış istersen iade edersin olmazsa değişim yaparlar
evet kilitlediğim halde dönüyor

Ben dönmemesi gerek diye biliyorum canım yani benimki dönmüyor ama bilemedim şimdi
çok kafam karıştı ya seninkinin markası ne cnm
ben dün denedim döndümğ hatırlamıyorum
ya acaba bi süre kaynayıncamı dönmüyor
ocağa koydum şimdi bakalım hayırlısı ne olcak

basınç oluşmadan tencere sıkışmıyomuş
şimdide başka bi sorum var
her seferinde ilk önce havasını aldığımız ayarda buhar çıkınca pişirme ayarında mı yapıcaz
ben bugün mantar sote yapayım dedim 2 ayarı var sebze ve et için
havası açık şekilde koydum ocağa buhar çıkınca kıstım altını 1. sebze ayarına çektim
10 dk sonra buhar çıktı açtım pişmemiş
tekrar koydum yine istediğim gibi olmamış 3 kere pişirmek zorunda kaldım

düdüklüden buhar çıksa dahi pişirmeye devam bişey olurmuki?
lütfen bu işin püf noktalarını bana biri açıklasın ne olur

sorun diye açmıştım konuyu ama kızlar yapa boza alıştım düdüklüye
kimse korkmadan alsın kesinlikle elim ayağım oldu mutfakta ondan başka tencerede yemek yapmıyorum
hem muhteşem lezzetli oluyor hemde çabuk pişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…