E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bistrogirl
-
saol özocum ben çocukken eski düdüklüler varya onun kapağı açılmamış:çok üzgünüm:
tıkanmış heralde annem de yere almışaçmaya çalışırken en sonunda ayağı ile vurmuş bacakları buhardan yanmıştısenağlama
valla herkese geçmiş oldum yanık felaket bilirim o gece beni acile kaldırdılar ancak iğne yaptıklarında biraz acım geçmişti((((((((((((((((
ben aLdım ama kuLLanamam heralde patlama oLasılığından doLayı tırsıyorum birazztatlicadiarzu Tefalin Clipso sunu aLmayı düşünüyorum bakalımm fisfisfis
bende tefal clipso düdüklü tencere kullananlardanım ve o kadar pratik ki hiç yerine kaldırmıyorum ,hep tezgahımın üstünde sürekli kullanıyorum,mercimek çorbasından,yaprak sarmasına,biber dolmasına ve buharda sebze - et haşlamısına kadar her şeyi düdüklüde pişiriyorum ancak hiç kek ya da pasta pişirmeyi denemedim,pek de tercih etmem herhalde mini fırınım da maşallah canavar gibi,tavsiye ederim herkese hatta annem bile benden gördü aynısını aldı,çok memnun.
bengüsu canım ben yaprak sarması ve biber dolmasını hiç denemedim düdüklümde. süresini tutturamam ve çok pişip dağılır diye denemedim ama onlar içinde kullanmak istiyorum. bunların sürelerini hakkında bilgi verirsen sevinirim.
benimkide öle asortiklerden değil emsanın düdüklüsü işte.herşey pişiriyorum.mercimek çorba tüm sulu yemekler.özellikle zeytinyağlı fasulye harika oluyo susuz yapıyorum.
10 yıldır çok memnunum
kızlar benimde düdüklü pek güvenilir değil.
bende tefal almayı düşünüyorum.
fiyatından heberiniz varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?