Düdüklü tencere evi küle çevirdi!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Kütahya’nın Kumarı köyünde düdüklü tencerenin patlayarak sobayı devirmesi sonucu çıkan yangında 1 ev ve 1 ahır tamamen yandı.
Sitene Ekle

İHA

Mustafa Şahin’e ait alt katı ağır üst katı da ev olarak kullanılan ahşap evde, soba üzerindeki düdüklü tencerenin patlaması sonucu sobanın devrilmesiyle yangın çıktı. Yangın kısa sürede kısa sürede büyüdü. Olay yerine 8 ayrı itfaiye aracı sevk edilirken, ağırda bulunan 6 büyükbaş hayvan, yanmaktan sonra anda vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Yangını söndürmek için yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki çatıya çıkan itfaiye eri Mustafa Dilek dengesini kaybederek aşağıya düştü. Parmağı kırılan Dilek, tedavi için hastaneye götürüldü.
Yaklaşık 2 saatlik çalıma sonucu yangın kontrol altına alınırken, ahır ve ev tamamen yandı. Yangında maddi zararın 80 bin TL civarında olduğunu öğrenildi.
http://www.milliyet.com.tr/duduklu-tencere-evi-kule-cevirdi--gundem-2045470/

Oldum olası düdüklü tencereden korkmuşumdur. evimizde hiç kullanılmadı, kullanılmaz da.

Düdüklüden hep korkmuşumdur
Birden patlayacak, kapağı tenceresi ağzıma yüzüme fırlayacak gibi geliyor

Ödüm kopar ya kuccuken annemgik konusurkardi kadin duduklu patlamasi ile kafasi kopmus

Halen önce havasini aldiririm sonra suyun aktina koyarim baya bi vakit sonra acarim napim kokuom ya korkuom :

Bende senelerce almayanlardandim, sonra arkadasim sayesinde ikna edilip, alanlardanim. Ama korktum yineee...100% nedense güvenmiyorum su düdüklülere...

Yıllarca kullanırım bence düdükle tencereden korkmayın beceriksiz ev hanımından korkun , düdüklünün içersinde su bitmiştir kadında bunu umursamamıştır ,patlama bundan olmuştur

Yada onun hani hava cikaran Kücük deligi var ya, belki o cok tikanmistir, ama su olmamasi daha mantikli galiba. Yada sadece unutmustur...
Keske nedeninide yazsalarmis....aaayyyy vallahi simdi bu ara kullanamam ben.

sobanın üzerine konulur mu düdüklü?
ben de düdüklüden hala korkuyorum ama burada suç düdüklünün değil kullananın.

arkadasimin annesininde basina gelmis
düdüklü mutfaktan cikip salonda havada bir tur atip patlamis

Almadım evime korkuyorum.
Ben zaten unutkan insanım. Mutfak saatim var alarmlı o olmasa hepten batardım.
Yumurta bile patlatmışlığım var haşlıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…