Düdüklü çaydanlık kullananlar fikirlerinize ihtiyacım var

Almuma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
337
23
118
Merhaba kızlar,

Cats by Luyano markasının düdüklü çaydanlığını almak istiyorum yalnız ilk defa düdüklü bir çaydanlık kullanacağım için bazı şeyleri tam olarak kestiremiyorum. Mesela düdük aparatı çıkarılabiliyor mu? Düdük çaydanlığın ağzındayken yıkaması kolay oluyor mu ve düdük çok mu gürültülü bir sesle ötüyor? Sonra her çay kaynadığında ödüm kopmasın.

Bu arada bu markayı kullananlar tavsiye eder mi?

Çaydanlık de böyle

merhaba canım bende de var ama markası aynı değil bahsettiğin markayı bilemiyorum ama şekil aynı ben okadar beğendim ki kullanmaya kıyamıyodum neyse geçen kullanim dedim misafir gelmişti..Soğumasın diye altını kısıkta bıraktım kaynayınca ıslık gibi ses çıkarıyo düdüğü çıkarınca susuyo tabi ama ne bilim kullanamadım alttaki çaydanlıktan su koyarken de foşş diye taşırıyo bardağın etrafına uyuz oldum tavsiyem şu iyice bak ağız kısımları çok genişse sakın alma :))

Hmmm anladım canım sağol cevabın için o zaman hem görüp almak gerek hem de hızlı kullanmada pek pratik değil.

bende alayı düşünüyorum çeyizime görüntüsü çok hoş ama kullananlar yorum yapsa güzel olur

Bende bernardonun düdüklü çaydanlığını aldım görüntüsü çok şık ama düdüğünü herseferinde kaldırıpta suyu dökmek gerekiyor direkt dökmeye çalıştıgımda alt haznesinin agzından su kaçırıyor bi çok kişidende aynı şikayeti duydum sıkıntı yani her çay döküşünüzde düdüğü kaldırmak bana ekstra külfet geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…