Dudaktaki permanent filler azaltılabilir mi

meldas

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
164
9
Merhabalar, 3-4 sene evvel nedense üst dudağıma permanent filler yaptırdım. ve bana fazla geliyor. Ozellikle sabah kalktığımda çok şişmiş oluyor yüzüm ve dudaklarımda akşamüstü saatlerine dek fazla şiş duruyor. Bundan kurtulmanın veya azaltmanın bir yolu var mıdır?
Yanlış bir işlem yaptırdım sanırım. Esas yaptırmam gereken üst dudak ve burun arasındaki mesafeyi azaltmaktı. Liplift yaptırmalıydım.

Merhaba,

Bu tür komplikasyonlar yüzünden Permanent filler uygulamadığım için ilerki dönemler hakkında bir bilgim yok ve bu tarz dolgular azaltmanın bir yolu da yok maalesef.

Merhaba,

Bu tür komplikasyonlar yüzünden Permanent filler uygulamadığım için ilerki dönemler hakkında bir bilgim yok ve bu tarz dolgular azaltmanın bir yolu da yok maalesef.
Naci Bey, dudağa bir eritici enjeksiyon edildiğinden bahsedildi. Bu az da olsa zamanla etki ediyormuş. Problemim çok fazla değil esasen ama beni sabahları fazlası ile rahatsız ediyor. Tüm yüzüm şiş olunca dudağım da şiş görünüyor. Bunlar tabii ki hep bilinçsiz seçimler. Dudak ve burun mesafem uzun olduğu için dudağımın üst tarafına filler koydurarak mesafeyi azaltmak istemiştim. Yanlış bir seçimdi. Belki dudak yukarı çekilebilirdi. Hem fillerdan kurtulup hem hafif dolgun bir dudağa sahip olabilirdim. Şu an o mesafe beni halen rahatsız ediyor. Dileğim bu fillerı eritmek ve hafif dudak /burun mesafesini kısaltmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…