Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar dudaklardaki ölü deriyi diş fırçası dışında kaldırmanın bildiğiniz başka yolu var mı? diş fırçasını denedim ama pek fayda etmedi ruj sürdüğümde dudaklarım pütür pütür oluo ve sırf bu yüzden ruj kullanamıorum önerilerinizi bekliorum canlarım a.s.
eğer dudakların çok kütü durumdaysa bolca krem sür yedirerek biraz da tabaka halinde üstünde kalsın öyle bekle biraz o ölü deri yumuşar iyice sen de dudaklarını biraz ovalayarak kolayca kurtulabilirsin o zaman ama dikkatli ol da kanamasın dudakların sonra bide yarayla uğraşma a.s sonra da düzenli nemlendirici kullanırsan sorun yaşamazsın sanırım..işine yarar umarım a.s.
bende de aynı sorun var çok bi ruj kullanmam ama gece yatarken arkonun tüpte olan kremini dudagıma bol mikatrda sürünce sabah pürüzsüz bi halde oluyo 1 gece dene faydasını göreceksin canım
ben bu siteden okuduğum birşeyi haftada 1-2 yapıyorum; çok az tereyağ ve toz şekeri karıştırıp dudaklarıma iyice yedirip yıkıyorum zaman zaman bal sürüp bekletiyorum,yüzüme sürdüğüm nemlendiriciden mutlaka dudaklarıma da sürerim flormar dudak koruyucu sürüyorum bazen ve arada bir de bepantene.ayrıca her diş fırçalamada dudaklarımı da fırçalarım son birkaç aydır dudaklarım her zamankinden daha dolgun ve güzel geliyor bana çünkü besleyip nemlendirmek gerçekten işe yarıyor
ben vazelin veya bir dudak koruyucuyu bol bol srerim dudaklarıma 5 dak bekler havluyla hafif ovalayarak silerim üstüne de bepanthen merhem sürerim 10 dak sonra da her türlü rujaa hazır olurummm:dance:
bephantene nın melhem olanını al sür bnde tam 5ay boyunca roaccutane kullandım ııy dicek kadar iğrenç soyuldu kurudu ama bepantene ne kadar teskkr etsem az hayat kurtarıyo kızlar:))