dudakta morarma :(

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
40
İstanbul
kızlar bu gun dıkkat ettım kı yoktu emınım zaten heryerıne dıkkat ederım her zaman kızım 6 ayını doldurucak ıkı yan dıslerı pırtladı pırtlıcak bundan dolayı süreklı ama süreklı uzun uzun dudağını emıyo bırakmıyo alt dudağının ortasında minicik bir morarma olusmus bu gun gördüm şok oldum süreklı okudğum arastırdığım içinde bunun farklı nedenlerı var tabı bılırsınız tırnaktakı kırmızılık dudakta morluk tabı ben yazdım senaryoyu elım ayağıma dolastı aradım doktorunu sen ayın 8 ınıa kadar cıldırıcan bu halde getır görelım ama kanda uyusmus olabılır sureklı emmesınden dolayı dedı resmen diş kasıyıcı gıbı dudağını dılını yiyo ŞİMDİ BUNLARIN HARİCİNDE KIZIMIN TÜM TETKIKLERI BU ZAMANA KADAR HERSEYI NEFES ALMASI TÜM TESTLERI TEMIZ KIZLAR BİŞY SÖYLEYIN BANA YARINA KADAR BILGISI OLAN YASSIN BÖYLE BİR SEY OLABILIRMI GERCEKTEN EMDIĞINDAN DOLAYI YANİ TŞKRLR ŞİMDİDEN

canım dur bakalım panik yapma tabi insanın evladı söz konusu olunca panik yapılıyor anlıyorum ama ben sanmıyorum birşey olduğunu.emmiştir orayı doktorun dediği gibi kan birikmesidir.internete bakarsan yandın zaten sağlamı hasta yapar orda yazılanlar.zaten doktor da görecek.hadi iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…