Dudak Makyajı Dudaklarin Daha Dolgun Gözükmesi Için Işte Bazi Tiyolar!!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
arkadaslar bu tarçın yağı sonradan zarar verir mi?bide ne kadar sürüyo etkisi merak ettim... nerde bulucam ben bu tarçın yağını.... şimdiden tşk ler..

Canım yanılıyorsun bence,beyaz tenliye açık renk fırçalı rujlar çok daha güzel oluyor,esmerler açık renkli ruj sürünce dudakları çok garip görünüyor ama sarışınlarda süper duruyo hem de dudakları cidden dolgun gösteriyoo,ben de aşırı beyaz bi insanım,saçlarım da platin sarısı ve asla koyu renk kullanamıyorum zaten sarışınım die çok dikkat çekiyor,aşırı makyaj yapmışım gibi görünüyor hem de dudaklarımı ince gösterio,sen bi dene bak açık renk beyaz tende süper görünüyo

Bu arada kıvılcım yazı için çok teşekkürler,ama renksiz dudak kalemi nsl oluyo yaa markası falan var mı? Ben dudak renginde kullanıyorum çok doğal duruyo ama renksiz kalem de ilgimi çekti

gerçekten mi denicem ozaman mutlaka açık ve pastel tonlar sürmeliyim ozaman teşekkürler =))

ya ben beyaz tenliyim ve açık renk ruju yakıştıramıyorum kendime:S hangi renk sürebilirim tenime uygun açık olarak?

canım bende beyaz tenliyim ve kullandığım rujlar hep açık renktir
genelde beyaz tenliler solduruyor diye açık renk ruj kullanmaz ama ben kendime çok yakıştırıyorum
açık pembe dudak rengine yakın rujları tercih ediyorum genelde
kırmızı kullanmam çünkü çok dikkat çekiyor
ayrıca açık renk dudakları daha dolgun gösteriyor

ben dudaklarımı diş fırçasıyla fırçalıyodum evvelden işe yarıyo ama ara yapmak gerek anlık ii işe yarıyo ama cok devamlı degil.

bütün derdim dudaklarım çok ince tarcın yagını denicem yakıyomuş ama dayanırım mapim dudakların az kalın olsun bari en azından dışarı cıkarken ii görünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…