• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dudaklarımın üstü çok kötü oldu :( :(

rassal

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
70
3
298
İstanbul
dün gece aklıma nerden geldiyse bıyıklarım çıkmış alayım dedim evdede hazır ağda bandı buldum , kullanmam normalde, işte bela açacam başıma :( kullanırken acı hissettim ama ne bileyim böyle olacak dudağımın üstü kırmızı şu anda böyle tam dudak sınırının üzerinden başlıyor kızarmış, sert ve gergin bir şekilde :( bu kızarıklık büyük ihtimal koyulaşacak öyle gibi duruyor senağlama ne yapacam ben geçici mi acaba ?leke kalmasından korkuyorum :( , bu arada bıyıklarıda almadı iğrenç şey anca derimi sıyırdı böyle, bu ağda bantlarında böyle bir sorun yaşayan var mı yardımlarınıza ihtiyacım var ne yapmam lazım leke kalmaması için en önemlisi bu :(

aynı şey bnm başımada geldi tüyler kaldı ama öyle bi acı hissettm ki sanki derimi kaldrmş gbiydi 2 gün evden çıkamadım. bepanthene sürdüm bol bol ertesi gün kızarıklık geçti kabuk bağlar gbi bişe oldu sürekli bepanthene sürdüm hiç leke kalmadı ama eğer o kabukları soyarsam leke kalcağını söylemişlerdi hiç elimi sürmedim. o günden sonrda ağda bandı kullanmadım felaketti...

kızlar sanırım çok sert çektiniz bende her zaman olmasada arada bi kullanıyorum ama böle bi sorunla karşılaşmadım.. bende naturally_3 e katılıyorum bepanthen iyi gelir.. bol nemledirici sür kuru kalmamasına özen göster yemek yerken ağzını çok açma çatlayabilir kanama yapıp yaraya dönüşebilir :(( geçmiş olsun ...

sağolun kızlar, sürekli nemlendirici sürüyorum bende bepanthenim yok, ceradolin diye nemlendirici bir kremim var onu sürüyorum benimki daha yeni kabuk tutuyor tam geçmedi kızarıklığı, bende hiç ellemeyim kabukları izsiz geçer inşallah eyvahedigeldismile işte gülmek eziyet oldu bana gülerken acı çekiyorum, mümkün olduğu kadar az açacağım ağzımı,bepanthende alayım bari çok teşekkür ederim kızlar inşallah izsiz geçer ,bende bir daha ağda türü şeyleri sürmem asla...sanırım geçmesi de uzun sürecek 2. gün daha kabuk bağlayacak onlar iyileşecek ... inşallah tabii izsiz iyileşir

bnm başıma 1 kez geldi dahada kullanmadım ondan ama sir ağda da öyle bi sorun yaşamıyorum. umarm iileşr hmn çok kötü bi durum sorana cvp bile veremiosun :( geçmiş olsun

sağol naturally_3 , he ya aynen öyle eczanede anladılar bugün, konuştuk bepanthen alırken ordakilerde iyi gelir dediler, dün babam ne olmuş sana öyle hasta mı oldun ateşin mi oldu gece kızım dedi ondan uçuk çıkmış galiba dedi :) bende hee öyle oldu galiba dedim :) pek evden çıkmıyorum zaten, nöbetçi eczane aranırken tanıdık görmeyim diye dua ede ede gittim :) dudaklarım hareket ettikçe çatlamalar oluyor üzerinde bephanteni sürekli kullanırsam sorun olmaz umarım, anca öyle zarar görmez gibi geldi bana

bugün uyandığımda incecik kabuk halinde kalkmaya başlamıştı, bepantheni sürdüm yine yumuşadı yine bayağı, kalkan kabukların altında leke yok gibi :) :) hiç ellemiyorum kalkan kabukları, 2 güne tamamen düşüp gidecek gibi geldi bana,hiç kabukları ellemicem tabiki.. çok teşekkür ederim yardımlarınız için arkadaşlar :))

aynı şey benim de başıma geldi. satenin yüz için olan ağda bandından almıştım. tüyleri almadı bile ve 2 gün kızarıklık sürdü, hemen ardından buz tutmuştum ve bepanten sürmüştüm şimdi iz yok :) bir daha ağda yapmam en iyisi iple almak, iz miz olmuyor

evet katılıyorum sana bende artık yüzüme ağda sürmem bir parça ip yeterli kurtulmak için :) çok şükür benimkide iyileşti bephantene sayesinde ve öneren naturally_3 arkadaş sayesinde çok teşekkür ederim ilgilendiğinip yazdığınız için hepinize

evet katılıyorum sana bende artık yüzüme ağda sürmem bir parça ip yeterli kurtulmak için :) çok şükür benimkide iyileşti bephantene sayesinde ve öneren naturally_3 arkadaş sayesinde çok teşekkür ederim ilgilendiğinip yazdığınız için hepinize

rica ederm canım sevndm düzelmesne :)

canım bende bu sorunu yaşıyorum daha doğrusu yaşamıştım.ağda çok acıttı kılları almadı ama kırmızı bir iz kaldı bol bol nemlendirici sür .bende iz kalmıştı ok belirgin değildi ama belliydi işte sonra doktora gittim expigment diye bir krem verdi yatmadan önce sürdüm şuan hemleke geçti hemde ağda kıllarımı alıyor :)

Back