Dudaklarımın rengi

jujaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
39
0
ARKADAŞLAR BENİM DUDAKLARIMIN RENGİ ÇOK GARİP :s GENELDE MORARIYOR...İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM BUNUN SEBEBİ KALP SORUNLARI OLMASINDAN KAYNAKLANIYOMUŞ BENDE KALP PİLİ KULLANIYORUM O YÜZDEN BUNU KABULLENDİM ARTIK AMA TENİM BEYAZ VE SOLGUN...GÖZ ALTLARIMDA DA HAFİF MOR VE YESİLLİKLER VAR BU YÜZDEN BİŞEY YAPMAK İSTİYORUM EN AZINDAN DUDAĞIM İÇİN...YANİ RUJ SÜRMEK Bİ YERE KADAR :s:s:s NAAPMALIYIM...DUDAK RENGİ GİBİ ÇOK DOĞAL OLAN Bİ RUJ VAR MI???? YA DA BAŞKA YAPABİLECEĞİM BİŞEY???? boshayallersmile

Bende o yönden sorunluyum yaa :KK43:
Rengi mor diil ama cok solgun.
Bide beyaz tenliyim renkli dudak nemlendiricisi sürmezsem tam hasta gibi oluyorum.
Sana niveayı öneririm ama dedigin gibi oda bir yere kadar.
Keske dogal bi yöntem olsa da kırmızı kırmızı dudaklarımız olsa yaff

canım çokk geççmişş olsun..
..üzüüldüm
..yaş kaççç
...g+olden rose ve ınovanın neemlendrici +hemde renklend+iric+i balsami var dene bi is
tersennnnn

diş fırçasıyla nazikçe dudaklarınızıda fırçalarsanız, o bölgedeki kan dolaşımı hızlanacağı için, dudaklarınızın doğal rengi daha canlı görünecektir. üzerinede blistex günlük dudak koruyucusu...

bu mor görüntüyü kapamak için max factor 825 pink brandy önerebilirim sana...renk olarak çok doğal. ama sen beyaz tenliysen biraz kırmızımsı durabilir sende. çok hafif bir ruj nemlendirici etkili... pembemsi bi ton yaratıyor dudakta, çok ta doğal duruyor. şeffaf renklerle, bunu yakalamak çok zor.

canim renkli dogal dudak nemlendirilerini kullanabilirsinb

X