• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudaklarımı ısırıyorum...

Pluie

Her şey çok güzel olacak
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
965
33
96
Afyon
Merhaba kızlar konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim ama en uygunu burası gibi geldi..
Şu yaşıma kadar ne tırnak yeme, ne saç koparma gibi alışkanlıklarım hiç olmadı.
Biraz stresli bir zamandan geçiyorum.. Bu süre içinde çok kötü bir alışkanlık başladı bende. Dudaklarımı ısırıyorum. Kopartıyorum,kopartıyorum,kopartıyorum.. Dudağım kan revan içinde kalana kadar.. Kendimi psikolojik olarak çok engellemeye çalıştım ama bazen dalıyorum gidiyorum ki bir bakmışım elimle başladığım kopartma işlemini dişlerimle devam ettiriyorum ve yine kan revan..
Dudaklarımda sürekli bir yara tadı,her daim bir yanma hissi.. Ne yapacağımı bilemez oldum..
Hani diyorum tırnağın acı ojesi var da, bunun da var mıdır acaba bir acı ruj vs si?
Ya da ne yapabilirim, kendimi nasıl engelleyebilirim ?
Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.. :71:

Son düzenleme:
ben yıllardım dudak ısırıyorum aynı durumu bende yasıyorum ozellıkle sıkıldıgım zaman daha cok oluyor neler kullandım aldım dudaklarım ıcın anlatamam ama ben yedıgım surece gecmıyor uff

Bende de tırnak yeme aLışkanLığı vardı bir ara ne denediysem işe yaramamıştı. BununLa iLgiLi bir araştırma da yapmıştım. AiLevi sorunLarı oLanLar, PsikoLojik sorunLarı oLanLar, AiLeden sevgi göremeyen çocukLar, ergenLer vs. AiLe içinde kavgaLardan, tartışmaLardan da etkiLenebiLiyormuş insanLar. BunLarLa iLgisi yok da diyebiLirsiniz tabii. BiLemiyorum. Kişiden kişiye de değişebiLir. Hiçbir sıkıntısı oLmayıp yapanLar da var. En önemLisi bence kendi kendinize bitirmek. Bitiremiyorum, yapamıyorum demeyin biraz gayret edin kararLı oLun. BitiriLebiLiyor. Şahsen ben bu şekiLde son verdim tırnak yeme aLışkanLığıma. Gerçi benim ki yemek de değiLdi koparıp atıyordum. TırnakLarıma, saçLarıma faLan düşkün oLduğum için kendime engeL oLamayışıma çok üzüLüyordum. ÇevremdekiLer de yardımcı oLduLar (sağoLsunLar) biraz gaza geLdim yapmayacağım dedim tuttum kendimi yapmadım. :61: Arada sırada yine geLiyor akLıma geLmiyor değiL bazen eLimi ağzımda buLuyorum ama yemiyorum kesinLikLe. MeseLa yeni ojeLer aLmıştım kendime motive oLayım diye. Yemeyeyim de tırnakLarım uzasın ojeLerimi süreyim güzeLce diye düşünüyordum. Yaptım da bir metre uzattım tırnakLarımı ojeLerimi de sürdüm aLLahhh :64: sizde ruj, parLatıcı faLan deneyin bir isterseniz beLki yararı oLur :61:

bendede aynı sorun var hele bu sıraları daha çok dudaklarım deri kalıntılı oldu dişlerimle koparamadıklarımı ellerimle müdahale ediyorum belkide araştırma doğru olabilir çünkü ailemle ciddi sorunlar yaşıyorum psikolejim bozulma aşamasında buda bunun yan etkisi olsa gerek keşke sadece bunla kalsa...

Back