- 6 Şubat 2015
- 253
- 97
-
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Biri iyileşmeden öteki çıktı peşpeşe. Iyilesti ama orası oyuk kaldı delinmiş gibi..Canım sakin ol. Stresli bir donemde olabilirsin, havalar bi iyi bi kotu, dediklerimiz hormonlu, hava kirliliği var. Sakin ol, benimde çok olurdu, hala da olur. Zaten bir hastalığın belirtisi olsa iyileşmezdi ki. Muhtemelen mikrop kaptin, o yüzden tekrarlıyor. Doktor ilaç verir , kısa surede iyilesirsin.
Cok teşekkür ederim, agiz sagligima hep önem veririm dişlerimi sürekli fırçalarım.. uçuk nasıl 1 ay sürerCanım öncelikle geçmiş olsun. Birdaha ne olursa olsun internetten araştırma yapma..Uçuk veya başka bir şey olabilir doktora gitmeden aklına kötü şeyler getirme.Dis eti iltihabından da olabilir ağız temizliğini yap pazartesi ilk isin doktora git.
Endişe etmeyin. yara uzun süre olduğu için oyuk kalmıştır. iyileşmesini beklerken bir doktora görünün. İnternetten dr olsa hiçbirimiz doktora gitmeyiz.Biri iyileşmeden öteki çıktı peşpeşe. Iyilesti ama orası oyuk kaldı delinmiş gibi..
Internetten önce birkac gün önce haberlerde gördüm.. Kadinin da böyle başlamış ve dil kanseri olduğu ortaya cikmis. Dilinin yarisini almislar. Şimdi dile doku mu ne koymuslar, izlemissinizdir belki. Internet de agiz kanseri diyor. Korkmamak elde miNe gibi seyler yaziyoda internette?
Bir de bu yara dudaklarımı kurutuyor. Mesala sağ taraftaysa dudagimin sağ kısmı kuruyup çatlıyorUçuk bir virüs olduğu için sen oynayınca aynı yerde çıkabilir hatta başka yerlere de atabilir.Öyle 1000 farklı krem sürmemeye çalış,ağız temizliğinin üzerine düşersen geçer bence.
Bir de bu yara dudaklarımı kurutuyor. Mesala sağ taraftaysa dudagimin sağ kısmı kuruyup çatlıyor
Demir eksikliği varsa sürer canım korkma sen.Sen bol bol bağışıklık sistemini güçlendirmek icin bişeyler ye vitamin eksikliği ndende oluyor.Cok teşekkür ederim, agiz sagligima hep önem veririm dişlerimi sürekli fırçalarım.. uçuk nasıl 1 ay sürer
Hangi ilacı kullandın?
Neden korkuyorsun bunun bir çok nedeni olabilir
mesela diş macununu değiştirdin mi?
demir eksikiği olabilir b12 olabilir
sigara kullanmaya başladıysan olur bıraktıysan gene olur
diş fırçanı temizlemediğin için olur
otobüslerde orada burada elini her yere sürüyorsun ağzına götürdüysen olur
ağız içinde çıkan uçukla ölünse ben 40840948 kere ölmüştüm.
korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum hangi gargarayı kullandın?
Kenacort -A kremin adı. Gargarayı bilmiyorumHangi ilacı kullandın?
Neden korkuyorsun bunun bir çok nedeni olabilir
mesela diş macununu değiştirdin mi?
demir eksikiği olabilir b12 olabilir
sigara kullanmaya başladıysan olur bıraktıysan gene olur
diş fırçanı temizlemediğin için olur
otobüslerde orada burada elini her yere sürüyorsun ağzına götürdüysen olur
ağız içinde çıkan uçukla ölünse ben 40840948 kere ölmüştüm.
korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum hangi gargarayı kullandın?