Dudaklarım dudakcağızlarım

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Hep bu tarz konular açıyorum ama ne yapayım çok seviyorum buranın atmosferini ve söylenenleri de ciddiye alıyorum neyse meseleye gelirsek kızlar haziran da ablamın düğünü var ben de bir hoşluk yaptırmak istiyorum dudak dolgusu yaptırmak istiyorum aslında burun estetiği olucam ama onu yazın olucam çalıştığım için diyorum ki azcık doldurtayım hoş görünürüm düğünde burnumun beğenmediğim yerlerini de gölgeler biraz doğal olmasını istiyorum haftasonu yaptırayım çıksın aradan şu ara fena halde taktım kafama

Bence yaptırma bi sürü ruj var dudak doldurucular felan bana gereksiz ama yine kendin bilirsin :)

canım nasıl yapılır bilmiyorum ama bence de rujlarla hallolur bir sürü makyaj hilesi var :) öyle dudaklarından hic memnun değilsen ya da bir kusur varsa düşünmelisin bence ama kendin bilirsin tabi

beden senin ama bence rujla halledebilirsin, burun rahatsızlık verebiliyo buna katılıyorum burnumdan en ufak bi şikayetin olsa kesin ben de yaptırırdım estetiğe karşı değilim ama ilk kez konunu okuyan biri olarak (daha önceki konularına bakmadım) bu işi biraz takıntı yaptığını hissettim, yani burun dudak vs derken ipin ucu kaçacak gibi, ileriki yaşlar için kullansan bu hakkını daha cici olur şahsi fikrim

dudaklarım bayağı bayağı ince dudak dolgunlaştırıcılar bile kar etmedi o kadar inceler çok hafif olsun istiyorum normal kalınlığa gelecek şekilde yoksa böyle ördek dudak cinsleri midemi bulandırıyor benim

bilmediğimden soruyorum bu dudak dolguları tek seferlik mi yapılıyo yoksa 3-5 ayda yenilenmesi mi gerekiyo

bilmediğimden soruyorum bu dudak dolguları tek seferlik mi yapılıyo yoksa 3-5 ayda yenilenmesi mi gerekiyo

geçici olanlarda var 6 aylık 1 yıllık civarında kalıyorlar tamamen kalıcı olanlarda var ilk zamanlarki dolgunluk biraz azalıyor ama tam anlamıyla kalıcılık sağlanabiliyor

burun tamam ama dudaklarindan vazgec bence
dogallik sifir oluyor
yapmis cok arkadasim var
valla tek kelimeyle benim fikrim bu
igrenc
sadece dudaklarina bakiyor insan konusurken

Ailesinde herkesin dudaklari dolgun, ama kendisininkiler dolgun degil diye dudak dolgusu yaptiran, ama simdi travestiye benzeyen birini taniyorum. Gercekten cok ama cok itici. Hele ki makyajsiz hali insani korkutuyor.
Kesinlikle tavsiye etmem. Dudak dolgusyla dogalligi ayni cumleye yerlestirmen bile abes kacmis bana gore. Dudak dolgusu yaptirirsan dogalligi unut. Hic de dogal durmuyor. Ince dudak olsun, kendinin olsun. Ince dudak cirkin diye birsey yok, her birinin sempatisi ayri.
Burun estetigine deginmeyecegim, o yapay dudak gibi itici birsey degil, isteyen yaptirsin. :)

Yaptırma.

İki sene önce yaptırdım geçici dolgu, öne doğru uzadı dudaklarım ve uyuşukluk hissi vardı bir kaç hafta kadar.

Şu an makyaj hilesiyle çok daha güzel duruyorlar. Ama sanırım Lana Del Rey gibi olacağını bilsem yine yaptırırım.

Bizim alt komşu dudaklarım çok ince diye yaptırdı. Şimdi bin pişman. Hiç ama hiç doğal durmuyor. Bakmıyım diyorum ama yine de konuşurken dudaklarından başka bir yere bakamıyorum

Bu dolgunun miktarını biz belirleyemiyor muyuz atıyorum 0.5 cc yada 0.8 cc hani miktar az olursa doğal durabilir diye düşünüyorum dudaklar aşırı şişmez böylece ördek dudak görüntüsü olmaz

mesela bir tüpse çeyreğini kullanmak gibisinden bir şeyler yapılamaz mı

Siz zaten dudak dolgusu yaptırmak konusunda kararınızı vermişsiniz, bu konunun dert olan kısmını anlamadım ben?

Kaldı ki fikir alacak olsanız dahi dudaklarınızı görmeden "aa evet yaptırmalısın ihtiyacın var" veya "yoo hiç ihtiyacın yok" gibi yorumlar yapmak zaten mantıksız.

Alakası yok.. ben kafamda bu kararı kesinleştirseydim asla buraya bu konuyu açmaz direk gider yaptırır kimsenin de fikrini sormazdım yaptırma diyen arkadaşlara da aaaaaa ama öyle böyle şöyle diye höt höt cevap verirdim hepsinin fikrini sakince dinliyorum miktar az olursa doğal durabilir mi diye bir düşüncem var aklımda onu da yine fikir almak için sordum

Bu arada az önceki saldırgan arkadaşın yorumu da silinmiş teşekkür ederim yöneticim gerekeni yaptığınız için

sana yorumumu yaptim ama söylemeden gecemeyecegim
eski konularina baktim
kendinle fazla ugrasiyorsun bence

sana yorumumu yaptim ama söylemeden gecemeyecegim
eski konularina baktim
kendinle fazla ugrasiyorsun bence

Şahsi fikrin saygı duyarım

En değerli şeyim bedenim varlığım kendim başkasıyla uğraşacağıma kendime vakit ayırmayı seviyorum bende böyle düşünüyorum

bence dudak dolgusu yaptırma. doğal görünenine rastlamadım. kötü duruyor genelde. bir de konuşurken elimde olmadan dudaklara kayıyor gözlerim. :)

tabiki hangi madde ve miktarina bagli en önemlisi tercih ettiginiz doktor, yigenim yaptirdi ip ince dudaklari vardi baba tarafina cekmis:)) o kadar güzel olduki gercekten dogal duruyor, orantili mükemmel oldu , yani illahi yapmacik abartili duracak kanunu yok, tanimayan anlamaz bile

Sakın dudak dolgusu yaptırma.
Geçici olanını bile yaptırma.
Aysu Baceoğlu da geçici yaptırmış. Sonunda halini gördük.
Dudak dolgusu yaptırıp, sonucunu beğenen veya mutlu olan tek bir insan görmedim.
Her seferinde aynı hayal kırıklığı.

Dudak dolgusu yaptırma bence. Nicole Kidmanda ince dudaklı fazlasıyla ama sorun degil kadın gene güzel. Dolgu katıldıgında ordaki kas dokusu hic eskisi gibi olmayacaktır. Sürekli dolgu yaptırman gerekir sonra deforme olur. Güzelleşeyim derken garip birşeye dönüşürsün. Sanatçılardan da var öle artık abartan ve sonunda ne hale gelen. Onlara bak bence genç yaştasın anladıgım kadarıyla şimdiden böyle yaparsan ee ilerde vücut zaten kendini salacak hiç baş edemezsin. Cidden ileri yaşlarda böyle bişeyler yaptıranları görüyorum özellikle nişantaşı gibi bağdat caddesi gibi yerlerde aynı tornadan cıkmış gibiler ve son derece iticiler. Güzel olduklarını alımlı olduklarını sanarlar ama dışardan öyle degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…