dudaklarım bayağı bayağı ince dudak dolgunlaştırıcılar bile kar etmedi o kadar inceler çok hafif olsun istiyorum normal kalınlığa gelecek şekilde yoksa böyle ördek dudak cinsleri midemi bulandırıyor benim
bilmediğimden soruyorum bu dudak dolguları tek seferlik mi yapılıyo yoksa 3-5 ayda yenilenmesi mi gerekiyo
Hep bu tarz konular açıyorum ama ne yapayım çok seviyorum buranın atmosferini ve söylenenleri de ciddiye alıyorum neyse meseleye gelirsek kızlar haziran da ablamın düğünü var ben de bir hoşluk yaptırmak istiyorum dudak dolgusu yaptırmak istiyorum aslında burun estetiği olucam ama onu yazın olucam çalıştığım için diyorum ki azcık doldurtayım hoş görünürüm düğünde burnumun beğenmediğim yerlerini de gölgeler biraz doğal olmasını istiyorum haftasonu yaptırayım çıksın aradan şu ara fena halde taktım kafama
Siz zaten dudak dolgusu yaptırmak konusunda kararınızı vermişsiniz, bu konunun dert olan kısmını anlamadım ben?
Kaldı ki fikir alacak olsanız dahi dudaklarınızı görmeden "aa evet yaptırmalısın ihtiyacın var" veya "yoo hiç ihtiyacın yok" gibi yorumlar yapmak zaten mantıksız.
sana yorumumu yaptim ama söylemeden gecemeyecegim
eski konularina baktim
kendinle fazla ugrasiyorsun bence
Bu dolgunun miktarını biz belirleyemiyor muyuz atıyorum 0.5 cc yada 0.8 cc hani miktar az olursa doğal durabilir diye düşünüyorum dudaklar aşırı şişmez böylece ördek dudak görüntüsü olmaz
mesela bir tüpse çeyreğini kullanmak gibisinden bir şeyler yapılamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?