dudaklarım çookk kuruyor..delirecemm yaa

nerdennereye

herşeyim benim
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
1.520
2
slm arkadaşlar ,dudaklarım o kadar çok kuruyorki abartmıyorum 10 dk da bir nemlendirici sürüyorum:1shok: allahım nasıl bir dudak vermiş nasıl bunca nemlendiriciyi içine çekebiliyo hayretler içindeyim.:uhm:denemediğim ürün kalmadı bal mumuna kadar ...fakat sonuç yine aynı.. bu arada yaz kış böylee....artık benim için o kadar normal birşeykii..otobüste uçakta sokakta yemekte her yerde elimde bir nemlendirici varr..herkes süslü diyor alakası yook yaaa delirecemm yardımcı olun arkadaşlarr..:bbo:

benimde durumum aynı bende heryere bephanten taşıyorum kuruduğunu hisettiğimde sürüyorum normal nemlendiriciden daha iyi geliyo banakaydirigubbakcemile

bnde aynı durumdayıım sürekli çatlıo dudaklarım dayanamıorum hep ıslatma gereğim duyuyorum ve bnm dudaklarım kalın bu nivealardan fln sürünce iice büük gbi görünüo sinir oluorum

canim bepanthen kullan hem yumusatiyor hemde kuruluktan olan yirtiklari tedavi ediyor bende kullaniyorum, hic kremsiz birakma dudaklarini benimde ayni cünki

kremini kullan canim, üzerinde yara ve yanik icin yaziyor kücücük el cantasina koyabilmek icinde var onlardan

canım hergün dudaklarına balla masaj yap 15 20 k falan ve daha sonra diş fırçasıyla yavaş yavaş ölü derileri kaldır ılık suyla yıka.ardındanda blistex adlı dudak koruyucusunu sür...

kızlar az su mu içiyorsunuz ne cildimizin en güzel dostu ve nemlendiricisi su nerissaya katılıyorum diş fırçası teknigi dudaga peeling yapar ölü deriyi alır üzerine geceden bol vazelin pembe lokum gibi görüntüyü saglar

Kızlar ben geçen gün bepanthene krem sürdüm gece yatarken ve sabah kalktığımda pürüzsüzdü dudakarım ayrıca dokunduğumda da kaymak gibi bir his veriyordu :)) Herkese tavsiye ederim bepanthene'i çok mükemmel birşey...

benim dudaklarımda öyle galiba az su içtiğimden oluyor ben akşamları bepanthenin merhem olanını sürüyorum sabah ta elimle ovalıyorum. hafifçe diş fırçasıylada yapabilirsiniz pürüzsüz ve harika oluyo:)

Benimde dudaklarim cok catllar. ben disariya cikarken koruyucu sürüyorum. Evdeykende eger cok catlaksa nerissa arkadasimizin dedigi gibi bal sürüyorum. Balin hücre yenileme özelligi oldugu icin catlaklara cok iyi geliyor . tavsiye ederim.

arkadaşlar sizde de oluyo mu bilmiyorum, benim şöyle bi sorunum var
nivea vs. gibi koruyucular sürdüğümde dudaklarım daha beter çatlayıp kabuklaşmaya başlıyo:1no2:
kozmetik olarak da bi tane rujum dışındaki hiç bi rujumu süremiyorum anında çatlamaya başlıyo
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım-tatlicadiarzu-

neutrogena'nın lip stick'ini çok başarılı buluyorum dudak çatlaklarını kısa sürede iyileştiriyor...
blistex için de güzel şeyler duyuyorum ancak hiç tecrübe etmedim...

aslında benim dudaklarım hiçbir zaman pul pul olup çatlamaz.benim problemim kuruluk hissi yaz kış olan kuruluk hissi beni rahatsız ediyor ve elimden stick düşmüyor.:uhm:azda su içmem ama anlamıyorum.bunun yanında şöyle bi problem varki cildim çok kurubenneyaptımki.ondan kaynaklandığını düşünüyorum dudaklarımdaki kuruluğun...çok imrenirim elini yüzünü yıkadıktan sonra krem vs.sürmeden durabilenlere.şu anda bile masamda birsürü krem ruj stick vs. var:Saruboceq: allahım sen beni kurtar bu ızdıraptan:Saruboceq:senağlama

la roche posayın lıpolevresini kullanıyorm birebir geldi ortodontik tedaviden dudaklarım cok kuruyordu tavsiye üstüne aldım ve memnunum tavsiye ederim

arkadaşlar sizde de oluyo mu bilmiyorum, benim şöyle bi sorunum var
nivea vs. gibi koruyucular sürdüğümde dudaklarım daha beter çatlayıp kabuklaşmaya başlıyo:1no2:
kozmetik olarak da bi tane rujum dışındaki hiç bi rujumu süremiyorum anında çatlamaya başlıyo
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım-tatlicadiarzu-

nivea nın koruyucuları kullandıkca daha da catlatıyo dudakları canım haklısın, durmadan süresi geliyor insanın.

daha önce bephanteni önermiştim ama şimdi dove un body silk nemlendiricisini kullanmaya başladım inanın harika dudaklarım şu anda kesinlikle tavsiye ederimhihoyyyt

kızlar bnde çok övüldüü için alcaktım baktım all dergisi bu sayısında blistex verio =) bugün bikaç kre sürdüm ii geldi netten araştrm baya övülmüş

slm canım bepanten kremle merhemi karıştır bi kapta devamlı sür yüzünede çok iyi gelir dudak kurumasınada bide dudaklarının ne kadar güzelleştiğine inanamıyıcaksın eminim hihoyyyt

X