• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudaklarım çok çatlıyorr :(

Mathilda50

Hayat Güzeldir
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
504
212
83
merhaba arkadaşlar.konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama benim sorunum dudaklarım kızlar bu sene nedense dudaklarım o kadar çok çatlıyorki özellikle rüzgarlı havalarda bide normal hepsi çatlasa neyse dicem sanki kırmızı dudak kalemiyle çizmiş gibi..önce çatlıyo sonra yara oluyo resmen bazen 1-2 hafta geçmiyor.geçincede dudaklarım bembeyaz oluyo iğrenç gözüküyo ya sinir oluyorum şuan yine dudaklarım yanmaya başladı 2 3 saat dışarda rüzgarda kaldım diye.bıktım artık vallahi.benimle aynı şeyi yaşayan varmı? Denemediğim şey kalmadı dudak kremleri normal krem bile denedim :D ne yapabilirim nasıl geçer.oluncada canım çok acıyor..teşekkür ederim şimdiden.. :)

benim pürüssüz yumuşak dudaklara çok özenirdim. o yüzden baya iyi yaparım dudaklarıma ahaha (:
Benimki seninki kadar çatlamasa da çatlar kanardı.
O yüzden HER GÜN dudak kremi kullanıyorum. Önce mavi blistex kullandım. 6 ay boyunca. Baktım dudağım alıştı burt's bees e geçtim. Her gün sürüyorum rujun altına da üstüne de. Bazen sürüp yatıyorum. Haftada bir de Vicksliyorum dudaklarımı.
Bir de 2 haftada 3 haftada bir bepanthen sürüyorum emene kadar da duruyorum öyle :)
Bol bol nemlendirceksin tek çare bu :21:

benim pürüssüz yumuşak dudaklara çok özenirdim. o yüzden baya iyi yaparım dudaklarıma ahaha (:
Benimki seninki kadar çatlamasa da çatlar kanardı.
O yüzden HER GÜN dudak kremi kullanıyorum. Önce mavi blistex kullandım. 6 ay boyunca. Baktım dudağım alıştı burt's bees e geçtim. Her gün sürüyorum rujun altına da üstüne de. Bazen sürüp yatıyorum. Haftada bir de Vicksliyorum dudaklarımı.
Bir de 2 haftada 3 haftada bir bepanthen sürüyorum emene kadar da duruyorum öyle :)
Bol bol nemlendirceksin tek çare bu :21:

tamam canım tşk.ederim denicem bakalım inşallah işe yarar :)

Back
X