- 30 Mart 2008
- 160
- 2
- 38
Dudakların inceyse: Asla koyu renk ruj kullanma. Bu, sadece dudaklarını daha da ince gösterir.
Açık renk ve parlak rujlar, dudaklarını daha dolgun ve seksi gösterir.
İstersen, ruj renginle aynı tonda dudak kalemi de kullanabilirsin.
Dudakların kalınsa:
Koyu renk ve mat rujlar tam sana göre!
Daha ince bir görünüm için, rujunla aynı renkteki dudak kalemini biraz içten çekebilirsin.
Üst dudağın alt dudağından kalınsa:
Dudak kalemiyle alt dudağını biraz kalınlaştırmayı dene!
Üst dudağına ise dudak kalemi sürmeyip, pamukla yumuşatırsan mükemmel bir sonuç elde edersin.
Alt dudağın üst dudağından kalınsa:
Üst dudağını likit ruj veya dudak kalemiyle biraz kalınlaştır.
Tam ortasına daha dolgun bir görünüm vermek için hafif bir parlatıcı sür. Alt dudağına ise rujunu biraz içerden sürmeyi dene!
Şenizşutarafagitti..
ayrıca bi uzmandan öğrenmiştim önce dudağa kalem çekiyoruz (kalemi biraz dışardan çekin) sonra fondoten sürün iyi masaj yapıyoruz sonra pudra döküm fazlalıkları alıyoruz onun üstüne tekrar kalem ve en son parlatıcı .. sonuç ben denedim silikonlu gibi oldu size tavsiyem deneyin:)
Açık renk ve parlak rujlar, dudaklarını daha dolgun ve seksi gösterir.
İstersen, ruj renginle aynı tonda dudak kalemi de kullanabilirsin.
Dudakların kalınsa:
Koyu renk ve mat rujlar tam sana göre!
Daha ince bir görünüm için, rujunla aynı renkteki dudak kalemini biraz içten çekebilirsin.
Üst dudağın alt dudağından kalınsa:
Dudak kalemiyle alt dudağını biraz kalınlaştırmayı dene!
Üst dudağına ise dudak kalemi sürmeyip, pamukla yumuşatırsan mükemmel bir sonuç elde edersin.
Alt dudağın üst dudağından kalınsa:
Üst dudağını likit ruj veya dudak kalemiyle biraz kalınlaştır.
Tam ortasına daha dolgun bir görünüm vermek için hafif bir parlatıcı sür. Alt dudağına ise rujunu biraz içerden sürmeyi dene!
Şenizşutarafagitti..
ayrıca bi uzmandan öğrenmiştim önce dudağa kalem çekiyoruz (kalemi biraz dışardan çekin) sonra fondoten sürün iyi masaj yapıyoruz sonra pudra döküm fazlalıkları alıyoruz onun üstüne tekrar kalem ve en son parlatıcı .. sonuç ben denedim silikonlu gibi oldu size tavsiyem deneyin:)
Son düzenleme: