• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudaklarda uyuşma

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Selamlar ilk öncelikle:) Şu sıralarda,ağladığım zaman çok taktığım zaman,dudaklarım uyuşmaya başlıyor... Ve gözüm seyiriyor.Ellerim titriyor özellikle sol elim.Bu ne olabilir sizce???

bundan bir kaç sene önce bende de aniden nefes darlıgı yasıyordum o anda bi daha nefes alamıycakmıs hissine kapılıp bi anda ağlamaya başlıyordum sonra ellerim ayaklarım suratım uyusuyor ve kasılıyordu bazen acile gittiğimiz oluyordu sakinleştirici yapılıyordu anca kendime geliyordum bünyem zayıf oldugu için sinirlerimde cok cabuk yıpranıyordu ve çok stresli sinirli gergin oldugum dönemlerde yasadım bu durumu hep doktora gittim durumu anlattım panik atak başlangıcı dedi ilaç verdi kısa bir süre kullandım sonra devam etmedim şimdi yasamıyorum bu durumu cok şükür

Çok şükür canım sevindim senin adınaaa=)=)

Leonela, sizi görmeden sıkıntınızı isimlendirmek mümkün olmaz. Yakınınızda bulunan bi rpsikiaytra başvurarak tedavinizi başlatın. ama Loresimma'nın yaptığı yanlışı yaparak tedaviyi doktorunuz söylemeden bırakmayın.

Back