• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dudak üstünde batık

satanistkesenpsikopatkedi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
348
42
318
İstanbul
arkadaşlar bıyıklarımı orta okuldan beri iple alıyorum daha önce böyle bir sorun yoktu. fakat yine aynı yıllarda bioderin yeni çıktığı vakitlerde bıyıklarımı aldıktan sonra kullandım bioderi.bi azalma oldu.ama nasıl bi azalma çıkan tüyler azaldı ama derinin üzerine çıkanlar diğer tüyler batık gibi derinin altında kaldı.şimdilerde tüyleri alsam bile bir karartı oluyor dudak üstümde deri altında kalan tüylerden ötürü.batık değil bacağımızda oluşan gibi.yani çıkıyorlar ama 2 hafta beklemem gerekiyor onlar cıksın diye.esmer bir tenede sahibim.dudaklarımın üstü tenimden daha koyu duruyor her zaman.2 hafta beklemem mümkün olmuyor bu yüzden.sürekli alıncada tüyleri yara oluyor.
önerebileceğiniz bir şey var mı. teşekkürler

arkadaşlar bıyıklarımı orta okuldan beri iple alıyorum daha önce böyle bir sorun yoktu. fakat yine aynı yıllarda bioderin yeni çıktığı vakitlerde bıyıklarımı aldıktan sonra kullandım bioderi.bi azalma oldu.ama nasıl bi azalma çıkan tüyler azaldı ama derinin üzerine çıkanlar diğer tüyler batık gibi derinin altında kaldı.şimdilerde tüyleri alsam bile bir karartı oluyor dudak üstümde deri altında kalan tüylerden ötürü.batık değil bacağımızda oluşan gibi.yani çıkıyorlar ama 2 hafta beklemem gerekiyor onlar cıksın diye.esmer bir tenede sahibim.dudaklarımın üstü tenimden daha koyu duruyor her zaman.2 hafta beklemem mümkün olmuyor bu yüzden.sürekli alıncada tüyleri yara oluyor.
önerebileceğiniz bir şey var mı. teşekkürler

Canım tüyleri aldıktan sonra biraz limon sür arkasından da buz gezdir bence işe yarayacaktır.yerimseniben

çok sağol arkadaşım deneyecem.
Dene canım bir zararı olmaz sadece limon baya yakar sürünce ama mikrop kırma özelliği olduğu için sivilce problemini ortadan kaldırır. Arkasından da buz sürersen limonun neden olduğu kızarıklığı ve tahrişi önlersin.
Eğer cildin kuruysa en son su bazlı bir nemlendirici sür yağlıysa gerek yok çünkü kremler de sivilceye neden olabiliyor.yerimseniben

Back
X