Dudak üstü

siz ne ile alıyorsunuz

• ağda

OY: 10 83,3%
  • sprey

OY: 0 0,0%
  • sarartıcı

OY: 0 0,0%
  • tüy dökücü krem

OY: 1 8,3%
  • almıyorum

OY: 1 8,3%

• Ankete Katılan
    12

prolysus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
0
Yer
Ankara
Dudak üstümde kıllar çok var ağdadan korkuyorum ne denemelşiyim tüy dökücü krem sıksam sonra büyük çıktığını duydum ne yapabilirim????

tüy dökücü kremin jiletten farkı yok ki canım. sadece deriyi daha az tahriş ediyor o kadar. ağda tek yapıştırmalık iş. epilasyon aletiyle de alabilirsin. ama ağda daha tek çekmelik olduğu için bir defada götürür tüyleri. daha az canının yanması için soğuk suyla yıka dudak üstünü ve alırken dilini dudağının altına koyup destekle

Önceden kuaförlerde ağda yaptırıyordum ama artık lazer yaptırıyorum kökten çözüm :34:

ağda dudağa yapışıp tahriş edeceğinden iple alıyorum

Ayyyyyyy canım iple çok acıtmaz mı

tüy dökücü kremin jiletten farkı yok ki canım. sadece deriyi daha az tahriş ediyor o kadar. ağda tek yapıştırmalık iş. epilasyon aletiyle de alabilirsin. ama ağda daha tek çekmelik olduğu için bir defada götürür tüyleri. daha az canının yanması için soğuk suyla yıka dudak üstünü ve alırken dilini dudağının altına koyup destekle
bende zaten uydum.ağdada acıyo biraz

yazdığınız yorumlar için teşekkür ederim :)

ağda en basiti bence :D:D bi kerede kurtuluyosun... bi süre sonra da alışıyosun acısı fln kalmıyo :D ben hep yapıyorum hiç acımıyo canım :D başlarda biraz acı çekebilirsin sonra alışırsın :D

ağda en basiti bence :D:D bi kerede kurtuluyosun... bi süre sonra da alışıyosun acısı fln kalmıyo :D ben hep yapıyorum hiç acımıyo canım :D başlarda biraz acı çekebilirsin sonra alışırsın :D
bende denedim korkunç değilmiş.dilimdende destek alınca acımadıda

ben iple almanı sonra da limon tuz karısımı sürmeni tavsiye ederim azaltıyor

Back