• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak üstü tüyleri ve gözaltı kırışıklığı...

ogrenmeyetalip

"Uyumak istiyorum; başım bir cenk meydanı..."
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
111
48
13
Herkese selamlar. KK nin bakimli hanimlarina fikir danismak istiyorum. Ben daha once ne kasimi ne de dudak ustu tuylerimi almadim. Kasimi hala almayi dusunmuyorum da dudak ustu tuylerim son zamanlarda cok gozume batmaya basladi. Biraz arastirdim en ideal alma yontemi ipmis nasil alinacagini da ogrendim. Ancak kafami kurcalayan sey su ki boyle yeni cikmaya baslayinca ne yapiyorsunuz nasil basa cikiyorsunuz, makyajsiz nasil kamufle ediyorsunuz? İple alarak her daim temiz tutmak mumkun mu?
İkinci problemim de goz alti kirisikliklarim. Bunun icin daha erken oldugunu dusunuyorum yasim 27 sayilir ama tenim cok ince ve onlem almadim bu zamana kadar. Bu kirisikliklara iyi gelen icten distan dogal careleriniz var mi yaptim oldu dediginiz? Ya da ise yaradigina sahit oldugunuz? Hanimlar hayriniza bi el ativerin:KK25:

ben hiç dudak üstü almadım. göze çok batmıyosa hiç elleme bence. durumuna bağlı. göz kırışıklığı bende de var :)

Tenim çok ince kısmını anlamadım
İple almayı ben beceremem gibi geldi denemedim
Yaşasın cımbız :KK48:

kırışıklılar için erken değil.cildinizi her daim nemli tutmaya çalışın.dudak ustu tuyleri için ip olabilir ama yapabilirseniz ya da kuaföre yaptırın

Herkese selamlar. KK nin bakimli hanimlarina fikir danismak istiyorum. Ben daha once ne kasimi ne de dudak ustu tuylerimi almadim. Kasimi hala almayi dusunmuyorum da dudak ustu tuylerim son zamanlarda cok gozume batmaya basladi. Biraz arastirdim en ideal alma yontemi ipmis nasil alinacagini da ogrendim. Ancak kafami kurcalayan sey su ki boyle yeni cikmaya baslayinca ne yapiyorsunuz nasil basa cikiyorsunuz, makyajsiz nasil kamufle ediyorsunuz? İple alarak her daim temiz tutmak mumkun mu?
İkinci problemim de goz alti kirisikliklarim. Bunun icin daha erken oldugunu dusunuyorum yasim 27 sayilir ama tenim cok ince ve onlem almadim bu zamana kadar. Bu kirisikliklara iyi gelen icten distan dogal careleriniz var mi yaptim oldu dediginiz? Ya da ise yaradigina sahit oldugunuz? Hanimlar hayriniza bi el ativerin:KK25:

Ona dudak üstü tüyü denmez basbayağı bıyık denir. Ben bıyıklı bir kadın düşünemiyorum. Bir şekilde al.

bıyıklarınızlaşimdi nasıl mücadele ediyosanız aldıktan sonra çıktığında da aynı şekildr baş edebilirsiniz.
Sordugumda yok be belli olmuyor falan dedi cevremdekiler. Bas edemeyecegimi dusundugum icin de cesaret edemedim. Cildim de hassas oldugundan ya sivilcelenirse kararirsa daha beter olursa diye korktum. Ama simdi (belki de psikolojik) gozume cok batmaya basladi ve bu yuzden iyiden iyiye dusunmeye basladim almayi.

Sordugumda yok be belli olmuyor falan dedi cevremdekiler. Bas edemeyecegimi dusundugum icin de cesaret edemedim. Cildim de hassas oldugundan ya sivilcelenirse kararirsa daha beter olursa diye korktum. Ama simdi (belki de psikolojik) gozume cok batmaya basladi ve bu yuzden iyiden iyiye dusunmeye basladim almayi.

ben olsam iple falan almam, ya ağda yapın ya lazere gidin

Hanimlar almam gerektigini falan bi kenara birakip merak ettigim hususta yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Cikmaya baslayinca ne yapiyorsunuz boyle minikken?

İp en guzeli ama sık sık alman gerek.Agda leke birakabiliyor cildin hassassa sakin alma mahvolur cildin. Bu arada sari mi tuylerin nasil belli olmamis bu zamana kadar sasirdim acikcasi

Epilator diger bolgelerimde batik yapiyor orada da yapar mi acaba?
batık yapıyorsa cildiniz hassastır 1 kere sir ağda ile aldırın sonra kendiniz aynada gördükce cımbızla alın burun dudak arasındaki bölge biraz acır
ben yıllardır cımbızla alıyorum eskiden 20 li yaşlarımda haftada 1 alırdım şimdi 15 gün geçse gözüme batmıyor , ben beyaz tenliyim tüylerimde belli belirsiz oluyor ama hiç almazsam aylarca hafif bir ayran içmiş kıvamı olabilir , hiç denemedim o kadar bırakmayı :D

tüylerde 2-3 mm uzunluk ve belirginlik varsa alınması temizlik hissi veriyor .

Back