E
Eylül Çiçeği
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Eylül Çiçeği
-
sırnaşık şey çekmecenin sapına mıı...ben de iple alırken bacakarama sıkıştırıorum :roflol:ayy çok pratik bişe gibi geldi bu epilasyon yayı:lepi: kırmadan alıosa hepsini mutlaka edinmek lazm:dance:bende kendim iple alıorm ipin bi ucunu çekmece nin sapına bağlıormkaydirigubbakcemile3 o yönden bi şikayetim yok ama 2 gün sonra siyah gbi görünüo dudak üstüm hafif hafif kırıyomuyum acaba alırken bide bu sorun olmasa rahat etsem püfff
ya arkadaşlar 16 yaşındayım ilk defa dudak üstü tüylerimi almaya çalıştım iple fakat çekilir gibi değil çok acı veriyor.sanırım ilk kez almamın da etkisi var ve dayanamıyorum.annem almamamı alırsam daha fazla çıkacağını söylemişti bu yüzden ondan da yardım isteyemiyorum istersem ben sana demiştim diyecek biliyorum.fakat kötü görünmesinden rahatsız oluyorum.insanın kendine güvenmesi çok önemli bence.:a015::a015::a015::a015::a015:senağlamasizce ne yapmalıyım nolur yardım edin bana çok çaresizim.
aynı durumdayım ben 15 yaşındayım daha öce konuda açmıştım bıyık diye.alcam yazdım ama aldırmaya gittik sonra vazgeçtim gözükmğyo falan dediler,aldırma pişman olursun dediler.
aldırınca çabuk çıkar diye korkuyorum annemde pişman olursun fala diyo napsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?