Lekeler, Çiller DUDAK ÜSTÜ LEKE (SİR AĞDANDAN YILLAR SONRA GÜNEŞ LEKE YAPTI) SONUÇ ALANLAR LÜTFEN

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.653
Merhaba, benim bu derdimin çaresi nerde acaba
Kullanmadığım krem ve doğal yöntemler kalmadı. Deneme tahtası gibi oldu
Dudak üstündeki lekeden kurtulan var mı? yıllardır bununla savaşıyorum
Artık bu krem şu krem denemek istemiyorum
Gerekirse lekemin resmini atabilirim. Lütfen sonuç alan arkadaşlar siz ne yaptınız.
Utanıyorum dudak üstü bıyık gibi duruyor...

Evet %100 sonuç alanlar varmı 90 da olur. ya 80 de olur...
sinop eczane, ist. yıldız eczanaesi derken iyice kafalar karıştı..
Birileri de çıksın desin ki tamamdır..
Kullanıyorsunuz hiç sonuçları yazmıyorsunuz. Hep sohbet muhabbet

ben de aynı dertten muzdaribim canım.batık vardı dudak üstümde elledim kurcaladımve leke oluştu.şimdi batıktan kurtulmak için lazer epilasyona gidiyorum.ama leke için ne yapabilirim benim de bir fikrim yok.henüz leke için bir şey kullanmadım.aspirin ve limon suyu ile hazırlanan bir maske tarifi bulmuştum batık lekeleri için onu deniyordum ki lazer epilasyona karar verdim.şimdi bir şey yapmıyorum.leke için baya bi araştırma yaptım bolca maske mevcut kremler vs...fakat içlerinde en mantıklı olanı salisilik asit ve kimyasal peeling yöntemi ile cilt soyma tekniği aklıma yattı.lazer epilasyon sonrası leke için de doktora başvurup bunlar hakkında bilgi alacağım.bu arada sen bu söylediğim teknikleri denedin mi ve neler yaptın şimdiye kadar ?

leke için önerebileceğim sinoz leke kremi bir araştır kesin sonuç diyolar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…