• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon dudak üstü lazer

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
arkadaşlar gecen hafta dudak üstü yani bıyık kısmına lazer yaptırdım ama şuan bir hafta bile belki dolmadı cımbızla alınmış gibi cıkmış durumda, böyle olması durumunda lazere gitmek faydasız çünkü kıllı dolaşamam.bu benim gittiğim yerden mi kaynaklı anlamadım, böyle olması normal mi? çenemde ayca tüyler vardı şakak kısmımda aynı zamanda, onlara da bir seans uygulandı ama etkili olur mu emin değilim ya da kalınlaşır mı ondan korkuyorum.. bazısının yüzü tertemiz oluyor onların ki nasıl oluyor anlamadım. hicbir hastaneye de güvenilmiyor kim hangi cihazı kullanıyor belli değil.ne yapacağımı şaşırdım vallahi kafam çok karışık. bir fikir sunun lütfen :(

arkadaşlar gecen hafta dudak üstü yani bıyık kısmına lazer yaptırdım ama şuan bir hafta bile belki dolmadı cımbızla alınmış gibi cıkmış durumda, böyle olması durumunda lazere gitmek faydasız çünkü kıllı dolaşamam.bu benim gittiğim yerden mi kaynaklı anlamadım, böyle olması normal mi? çenemde ayca tüyler vardı şakak kısmımda aynı zamanda, onlara da bir seans uygulandı ama etkili olur mu emin değilim ya da kalınlaşır mı ondan korkuyorum.. bazısının yüzü tertemiz oluyor onların ki nasıl oluyor anlamadım. hicbir hastaneye de güvenilmiyor kim hangi cihazı kullanıyor belli değil.ne yapacağımı şaşırdım vallahi kafam çok karışık. bir fikir sunun lütfen :KK43:
10 gunden sonra onlarin hepsi dokulecek.

Cihaz ne? 1 hafta sonra dökülmeler başlar ama sakın fazla elleyip tahriş etme. Seans araları uzmanın izin verirse jilet kullanabilirsin . Ama asla kökten almamalısın cımbız ip vs kullanma

Back