- 20 Kasım 2020
- 38
- 4
- 27
- Konu Sahibi naliiiieeee
Sizlere bir leke hikayesi anlatacağım, benim gibi olanlar varsa lütfen yorum yapsınlar.. Bu malum Covid19 döneminde hepimiz maske takmak zorundayız ben bir de hemşirelik öğrencisiyim staj yaptığım dönemde extra maske takıyorum ee tabiki maske güneşli havalarda ister istemez terletiyor insanı, tam da Temmuz ayı falan.. Benimde bıyık bölgem çok terler bildiğiniz pul pul yani. Bende o zamanlar güneş kremi kullanmıyorum tabii işim de olmaz sonuçta güneşten korkmamı gerektirecek bir lekem yok(tu). Ama gelin görün ki bir gün öyle bıyık bölgem terliyken maskeyi indirip direk güneşe maruz kaldım ve 2-3 güne bildiğiniz dudak üstünde kahverengi lekeler oluştu, ama nasıl kötü duruyor anlatamam. İlk zamanlar önemsemedim sonra Eylül ayında başladım internette bıyık bölgesi lekelenmesi diye araştırmaya. Dermapen etki eder diye yaptırdım, şuan ilk seansım bitti 2. Seansa gireceğim açıkçası pek bi fark yok şuan da ama zaten ilk seanstan mucize beklemekte olmaz. Dermapen sonrası madecassol sürüyorum yüzüme, 1 hafta sonra 2. Seansım var onu bekliyorum şuanda umarım geçer, ama şuan gece yatmadan önce %2 lik Expigment kullanmaya başladım bu sabah bi kalktım sürdüğüm bölge kıpkırmızı, korkmadım çünkü bu beklenen etki. Sabahlarıda madecassol sürüyorum yine aynı bölgeye güneşe asla maruz kalmamaya çalışıyorum, evden çıkmıyorum bu süreçte. Size detayları aktaracağım ama ben geçeceğine inanıyorum, Expigment mucizevi bir krem diyorlar bakalım bizdede aynı etkiyi gösterecek mi, ama kullanıyorsanız eğer sakın bu kremi gündüzleri kullamayın extra leke oluşumuna sebep olabilirsiniz. Sevgiler
Sonuçları yazarım.
Güncelleme; (21.11.2020)
Bugün 2. gece ve sürdüğüm bölge acayip soyulmaya başladı bephanthol kullanıyorum kullanmasam eğer taş gibi oluyor.. Şuanda soyuluyor, kırmızılık biraz azaldı leke konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü 2 günlük kullanımla geçemez zaten ama inanın kırmızlıktan dolayı lekem hiç görünmüyor bile belki de geçmiştir Bakalım kullanmaya devam edicem neler olacak
23.11.2020
Kızarıklıgı yavaş yavaş gidiyor cildim soyulmaya devam ediyor soyuldukça alttan pembe yepyenii cildim görünüyor Expigment ilkte korkutuyor bırakmak istiyorsunuz cildim yandı mı diye endişeleniyorsunuz, hatta her yerde bu kremi araştırıyorsunuz daha önce kullananlarda böyle sorun olmuş mu diye sakın bırakmayın sizi o kırmızılık korkutmasın emin olun iyi sonuçlar alacaksınız, tabii ki her cilt tipi için uygun olmayabilir, doktorunuz buna karar verecektir zaten. Eğer kullanmanız gerekiyorsa korkmayın kullanın, benim lekemin rengi açıldı daha 4 gün oldu. Zaten uzun süreli kullanmamak gerekiyormuş bu kremleri cildi incelttiği için, 2 ay yazıyor prospektüsünde de.. umarım bir daha güneşe maruz kaldığımda aynı sorunlarla karşılaşmam, şu an bu yazıyı okuyorsunuz muhtemelen aynı sorundan muzdaribiz. O zaman şöyle söyleyeyim, umarım hiç birimiz bir daha ömrümüz boyunca leke problemleriyle karşılaşmayız.. insanın özgüvenini yerle bir ediyor lanet. Umarım derdinize çare bulursunuz Tamamen geçtiğinde yazıcam
Sonuçları yazarım.
Güncelleme; (21.11.2020)
Bugün 2. gece ve sürdüğüm bölge acayip soyulmaya başladı bephanthol kullanıyorum kullanmasam eğer taş gibi oluyor.. Şuanda soyuluyor, kırmızılık biraz azaldı leke konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü 2 günlük kullanımla geçemez zaten ama inanın kırmızlıktan dolayı lekem hiç görünmüyor bile belki de geçmiştir Bakalım kullanmaya devam edicem neler olacak
23.11.2020
Kızarıklıgı yavaş yavaş gidiyor cildim soyulmaya devam ediyor soyuldukça alttan pembe yepyenii cildim görünüyor Expigment ilkte korkutuyor bırakmak istiyorsunuz cildim yandı mı diye endişeleniyorsunuz, hatta her yerde bu kremi araştırıyorsunuz daha önce kullananlarda böyle sorun olmuş mu diye sakın bırakmayın sizi o kırmızılık korkutmasın emin olun iyi sonuçlar alacaksınız, tabii ki her cilt tipi için uygun olmayabilir, doktorunuz buna karar verecektir zaten. Eğer kullanmanız gerekiyorsa korkmayın kullanın, benim lekemin rengi açıldı daha 4 gün oldu. Zaten uzun süreli kullanmamak gerekiyormuş bu kremleri cildi incelttiği için, 2 ay yazıyor prospektüsünde de.. umarım bir daha güneşe maruz kaldığımda aynı sorunlarla karşılaşmam, şu an bu yazıyı okuyorsunuz muhtemelen aynı sorundan muzdaribiz. O zaman şöyle söyleyeyim, umarım hiç birimiz bir daha ömrümüz boyunca leke problemleriyle karşılaşmayız.. insanın özgüvenini yerle bir ediyor lanet. Umarım derdinize çare bulursunuz Tamamen geçtiğinde yazıcam
Son düzenleme: