Lekeler, Çiller Dudak rengi koyulaşması??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sıyahlasma tum dudagında mı yoksa dudagının bır yerınde boyle toplanmıs mı??bı de bu arada daha once kullanmadıgın herhangı bır ılac falan kullandın mı?

buyuk ihtimalle kansızlıktan dolayıdır bu tarz olayları cok fazla gordum ve genelde sebebi kansızlık cıkıyo.bence bi doktora gitmelisin.

siyahlasma dudak kenerlarinda rujda sursem cok kotu gorunuyo moralim bozuluyo kansizlik var bende ama ondan olacagini hic dusunmemistim dogal rengine geri donermi sizce ne yapabilirim bisey bilen varsa ltf yazzsin:gitme:

bence sigaradan
sigarayi birakmak zor ama belki azaltabilirsin
bol bol su ic
meyve sebze ye
faydasini goreceksin canim

sevee onerilerin icin cok saol sigarayi birakmayi denedim ama olmuyor ama bir suru sigara icen tanidiklarim var hicbirinde biyle sorun yok can sikici bi durum insanlar benle konusurken dudaklarima bakiyor gibi geliyorsenağlama

canimm kiyamam yaa
bende iciyorum ama dudaklarim kararmiyor
cok mu iciyon yoksa?
en iyisi sen bi doktora git
dudaklarin icin ilac verir
bi tanidigimin sigara yuzunden dudaklarinin cevresinde kararma
oldugunu gormustum yogurdun iyi geldigini duyup bol bol yogurt yerdi
ha faydasini gordumu bilemiyorum uzun zamandir gormuyorum
ama sen mutlaka bi doktora gorun canim
cok gecmis olsunopuyorumnanaktan

kizlar beni korkuttunuz hemen doktordan randevu aldim haftaya check up yaptiracam sonucunu yazarim hepinizi cooook optŞeniz

sevee onerilerin icin cok saol sigarayi birakmayi denedim ama olmuyor ama bir suru sigara icen tanidiklarim var hicbirinde biyle sorun yok can sikici bi durum insanlar benle konusurken dudaklarima bakiyor gibi geliyorsenağlama

Canim sen kendi begenmegin yerini yada dikatini ceken yerini kimseye soylemedinmi hic kimse dikat etmez!! biz kendimiz "bak buramiz boyle" deriz arkadaslarimizda "aa evet ya neden oyle" der dikat ederler ! bunu unutma kimseye begenmedigin bir yerini soyleme o zaman hic kimse bakmaz dudaklarina emin ol yerimseniben

merhaba arkadaslar doktora gittim d vitamini eksikligi ve kansizlik cikti tedaviye basladim su an iyiyim ama dudak rengim hala ayni dogal yontemlerle ne yapabilirim bilen varsa yazsin gulsuyunu hemen deniyecem sonucu yazarim tesekkurler

kalıcı dudak makyajı yaptırabılırsın böylece bir süre dudklrın renkli kalabılır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…