Piercing, Hızma Dudak piercingim

nomakills

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
48
0
Merhaba arkadaşlar ben dün dudağımın sağ altını deldirdim. Henüz alışamadım katı yiyecekler yerken dişime takılıp duruyor yerken çok dikkat ediyorum artık ama nafile azcıkta sızlatıyo ama hemen geçiyo hep böylemi olucak anlamadımki dudağın içinde kalan yer gevşek birazcık hep böyle olacaksa yandım ben. Ne yapmam gerek ? :KK43:

Son düzenleme:
Yıllar önce bende yaptırmıştım ilk zamanlar rahatsız oluyorsun ama daha sonra alışıyorsun..bi süre kullan eğer hala rahatsız oluyorsan çıkarmakdan başka çare yok. Zaten insan belli bi süre sonra sıkılıyor..hatta ben pişman bile oldum,yıllardır piercing kullanmama rağmen dudağımın altındaki o delik hala biraz belli oluyor hiç sevmiyorum. o yüzden yüze piercing.dövme vs o tarz şeyler yaptırma taraftarı değilim artık. yüz önemli gerçekten.

Evet artık çok rahatsız ederse dediğin gibi yapıcm tırsıyorum yemek yerken :/ Alışırsın derken yani takılmazmı öyleyse çok sevinirim :)

Bende dudagımı deldirmek istiyorum nerde yaşıyosun nerde deldirdin acaba bilgi verebilirmisin biraz ?

Ben yaklaşık 2 aydır deldirsem mi deldirmesem mi diye düşünüyorum ilerisini düşündüm bunun gelip geçici bir heves olmadığına eminim evet yüz gerçekten önemli yaptırmadan önce birkaç kez düşünülmesi gerekiyor

Bende dudagımı deldirmek istiyorum nerde yaşıyosun nerde deldirdin acaba bilgi verebilirmisin biraz ?

İzmirde yaşıyorum ve Karşıyakada Immortal Tattoo da deldirdim pahalıya patladı başka yerlerde 35 lr ya dahi deliyorlar ama sağlık açısından iyi değil. Temiz bir yer eğer burdaysan yardımcı olabilirim daha detaylı :)

X