Dudak Makyajı dudak peelingi ve catlaklara karşı nemlendirici önerisi

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
merhaba kızlar dudagımda ciddi bir çatlama ve yaralanma söz konusu soguktan mıdır nedir bilmiyorum ama ölü deri atıyor sürekli ve acıyor uzun zamandır dudaklarimi pürüzsüz görmüyorum.. ve ruj surdugumdede cok kötü bir görünüm oluyor dudak nemlendiricisi kullanmama ragmen duzelmiyor artık gercekten sıkıldım lutfen biri yardımcı olsun lush ın dudak peelingi varmis kullanan var mi birde blitex med plus anladim ki hafif bir nemlendirici ise yaramıyo en kalitelisini en ise yarayanını bulmam gerekiyor yardımlarınız icin simdiden tesekkurler kızlar

canım dudaklarında yara varsa 1-2 gün sürekli bepanten veya vazelin sür yaralar iyileşsin, ondan sonra 2-3 güne bir peeling yap. lushtaki dudak peelinginede 25 tl verme sakın. alan bütün arkadaşlarım pişman. evde kendin daha güzelini yaparsın :) yarımşar çay kaşığı bal, türk kahvesi ve toz şekeri karıştır dudaklarında parmağınla gezdir masaj gibi oluyor uyuşuyor zaten. onu uygula peeling için. ben daha alasını görmedim o kadar söyleyim :) bal dudaklara bakım yapıyor yumuşacık oluyor, şeker peelingin temeli zaten, türk kahveside şekerin erimesini engelliyor. 2-3 güne bir bunu uygula sonra dudak nemlendiricini sür sonrada rujunu. ben sürekli koyu renk ruj sürerim bu peelingi yaptığımdan beri hiç pütür pütür olmadı kötü gözükmedi. dudak nemlendiricinide sakın ihmal etme sabah akşam gün içinde aklına geldikçe uygula.

Cok sagol canim :) bende daha demin bir dudak peelingi yaptim bal toz seker hindistan cevizi yagi ve vazelin gercekten dedigin gibi 25 lira vermeye degmez ayni kivamda cok guzel oldu canim turk kahvelisinide denicem cok sagol :) inan valla sikildim bende ruj hastasi bi insanimdir surekli surerim kirmizi surdugumde o kadar kotu gorunuyor ki boyle insan aynaya bakmak istemiyor gercekten.

ne demek canım bal dudaklarımız olsun :) sürekli ruj kullanıyorsan peelingi ihmal etme daha güzel gözükecek aynaya bakmana gerek kalmıcak canım :)

bide ben kahveye bayılırım bazen dayanamayıp yiyorum şekerli şekerli

aynen canim :) uzun zamandır takılmıştım valla iyi ki açmısım konuyu tekrar tesekkurler :))

bende dişlerimi fırçalarken, en son durulamaya geçmeden önce dudaklarımı da fırçayla hafif fırçalıyorum. kuruladıktan sonra da cok az bi miktar dudak kremi veya vazelin vs. sürülünce aynı sonuç alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…