Cilt Bakımı Ürünleri Dudak kenarlarım çok koyu :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ladyindream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
351
31
98
İzmir
Merhaba kızlar, benim sorunum şu ki dudak çevrem cilt rengimden daha koyu.hatta inanır mısınız sol taraf sağ taraftan daha koyu.bu sorun cildimde bir anda meydana geldi neden oldu anlamadım.benim cilt renk açıcı maske krem tarzında birşeye ihtiyacım var, aslında cilt rengini açmanın pek mümkün olmadığını biliyorum, ama yinede şansımı denemek istedim çünkü bu durumdan çok rahatsızım:(Aynı zamanda sivilce lekeleri açan bir maske kullanıp memnun kalan varsa onunda ismini rica edicem :)

Farkında olmadan dudaklarınızı kemiriyor ya da yalıyor olabilir misiniz? Çünkü bunları yapmak özellikle kış aylarında bahsettiğiniz soruna neden olabilir. Dudak çevresi için satılan peeling ürünleri var. Onları deneyin isterseniz.

Farkında olmadan dudaklarınızı kemiriyor ya da yalıyor olabilir misiniz? Çünkü bunları yapmak özellikle kış aylarında bahsettiğiniz soruna neden olabilir. Dudak çevresi için satılan peeling ürünleri var. Onları deneyin isterseniz.

merhaba cevabınız için teşekkür ederim :) dudaklarımı yiyorum kemiriyorum özellikle stresli zamanlarda evet.Ama benim bahsettiğim konuluk tam dudak etrafımda değil, mesela güldüğümüzde yüzümüzde oluşan burun kenarından başlayan çizgiden itibaren koyuluk var.buda beni yorgun ve sinirli gösteriyor ne yazık ki.dediğiniz ürünleri araştıracağım :)

Back
X