Dudak kenarı dolgusu (resimli)

mahmut abi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
731
763
48
Dudak kenarlarından sarkan ve yüzün nötr bir ifadede somurtuyormuş gibi görünmesine neden olan Marionette çizgileri için Juvaderm hyaluranik dolgu yaptırdım. 4 gün oluyor.
Klinikte çektiler ama maalesef bende öncesi fotoğrafı yok. Bu öncesi diye koyduğum fotoğraf daha önce başka zaman çekilmiş bir fotoğraftan kesme (üst dudağım biraz gergin duruyor) kötü bir fotoğraf pek dikkate almayın. Aslında sonraki fotoğrafını dikkate almak lazım, bugünkü hali. Bence olmamış.
Daha önce marionette çizgisi yaptırıp sonuçtan memnun kalan var mı? İnternette resim gördüm onu da yoruma ekledim. Yorumdaki resim gibi bir sonuç beklentisindeydim.

1725698416926.jpeg

öncesi

1725698442194.jpeg

sonrası

Son düzenleme:
Dudak kenarlarından sarkan ve yüzün nötr bir ifadede somurtuyormuş gibi görünmesine neden olan Marionette çizgileri için Juvaderm hyaluranik dolgu yaptırdım. 4 gün oluyor.
Klinikte çektiler ama maalesef bende öncesi fotoğrafı yok. Bu öncesi diye koyduğum fotoğraf daha önce başka zaman çekilmiş bir fotoğraftan kesme (üst dudağım biraz gergin duruyor) kötü bir fotoğraf pek dikkate almayın. Aslında sonraki fotoğrafını dikkate almak lazım, bugünkü hali. Bence olmamış.
Daha önce marionette çizgisi yaptırıp sonuçtan memnun kalan var mı? İnternette resim gördüm onu da yoruma ekledim. Yorumdaki resim gibi bir sonuç beklentisindeydim.

Eki Görüntüle 3476112
öncesi

Eki Görüntüle 3476113
sonrası
Merhaba. Dolgu dudak kenarlarını yukarı çekmez. Sadece çizgileri doldurur. Sizdeki sorun dudak köşelerinin aşağı gitmesi. Bu dolguyla giderilemez.

Merhaba. Dolgu dudak kenarlarını yukarı çekmez. Sadece çizgileri doldurur. Sizdeki sorun dudak köşelerinin aşağı gitmesi. Bu dolguyla giderilemez.
Teşekkür ederim bilgi için.
Yarım yüz germe ile kesin düzelirmiş sanırım ama dermatolog senin derin gerilmez dedi çünkü gerginmiş derim. Bilmiyorum öyle söyledi. Peki yoruma koyduğum resimde nasıl düzelmiş? Bu da hyaluranik dolguymuş dediklerine göre..

Eki Görüntüle 3476112
öncesi

Eki Görüntüle 3476113
sonrası
Marionette cizgilerinde dolgunun ise yaradigini hic gormedim ben. Aksine asagi ceker

Eki Görüntüle 3476112
öncesi

Eki Görüntüle 3476113
sonrası
Agziniz en olarak küçülmus, yani kenarlardaki o uzunca görüntü yok ama somurtma duruyor bence.

Yarım yüz germe ile kesin düzelirmiş sanırım ama dermatolog senin derin gerilmez dedi çünkü gerginmiş derim. Bilmiyorum öyle söyledi. Peki yoruma koyduğum resimde nasıl düzelmiş? Bu da hyaluranik dolguymuş dediklerine göre..
Konu hakkında bilgim yok ama o görselde ağız yapısı değişmemiş sanki. Sadece, çizgi görüntüsü dudak kenarları düşükmüş gibi göstermiş. Çizgi gidince de dudak kenarı kalkmış gibi görünmüş.

Canım dikkat edersen koyduğun resimde dudak köşeleri aşağı doğru değil. Sadece Çin bıyığı denilen bölgeye dolgu gerekliymiş. Dudak kenarlarını yukarı kaldırma operasyonu yapılıyor. Yüz germeye gerek yok. Çok basit bir işlem. Instagram da Dr Nuri Battal 'In sayfasına bak. Orada dudak köşelerini kaldırma operasyonu ile ilgili fotolar var. Çok başarılı.

Canım dikkat edersen koyduğun resimde dudak köşeleri aşağı doğru değil. Sadece Çin bıyığı denilen bölgeye dolgu gerekliymiş. Dudak kenarlarını yukarı kaldırma operasyonu yapılıyor. Yüz germeye gerek yok. Çok basit bir işlem. Instagram da Dr Nuri Battal 'In sayfasına bak. Orada dudak köşelerini kaldırma operasyonu ile ilgili fotolar var. Çok başarılı.
çok teşekkür ederim, bakacağım.

Gayet de güzel olmuş. Fark cok bariz. Dudak kenari ve marionette cizgilerine bir kez dolgu yapilmali bence.
Ust dudaginizi kaldirmak icin plazma yaptirabilirsiniz.
Yine tüm yüz icin, yeni teknoloji helyum plazma var (ust dudak icin bahsettigim nokta nokta yakiyor )
Marionette cizgilere yatay olarak 3-4 cm lik ip konulabiliyor deri altina

Ayrica iple germe orta yuz operasyonu kadar etkilidir
Dolgu tekrarlanmazsa sarkma yapmaz

Dudak için liplift daha doğru bir tercih olacak gibi görünüyor. Yüz gerdirme operasyonu olmak istemezseniz de orta yüz dolgusuyla kombine nazolabial dolgu yapılır aşağı meyilli yüz kalkar bir nebze.

Merhaba bana da fikir verin lutfen. Ben nazolabialler icin dolgu düşünüyorum. Botoks yaptırdım. Doktor juvederm marka yaparim dedi. Yarım sağa yarim sol tarafa. Cesaret edemiyorum. Siz hic yaptirdiniz mi? Nasil duruyor yapay mi doğal mi?

X