Dudak Makyajı dudak kalemiyle daha dolgun gosterdigim dudaklari

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

nenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
51
1
Kendi dudaginizin renginde dudak kalemi kullanarak dudaklarinizi daha dolgun gosterebilirsiniz ama burda onemli olan dudak renginize en yakin kalem benim dudaklarim icin essence 04 numara kalem iyi gibi.. Tabi daha dogali icin arayislarim devam ediyor

Eklentiler

• $2013-02-23 10.27.06-1.jpg
    $2013-02-23 10.27.06-1.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 156
  • $2013-02-23 10.30.49-1.jpg
    $2013-02-23 10.30.49-1.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 123
bu kadar farkediyo muymuş canım ya? bundan daha doğalı olamaz herhalde :)
çok güzl olmş:)

03 numarasını bulabilirsem bi de onunla deniycem yakından bakınca bu ton biraz koyu gibi daha doğal dursun istiyorum böyle hiçbirşey sürmemiş gibi :KK66: velhasıl hazır yarın 8 mart iken ve her yerde indirim varken yeni dudak kalemleri alıp deniycem gelişmeleri de sizinle paylaşırım :)

Merhaba canım, gerçekten de dudakların çok güzel görünüyor :) Tam olarak nasıl yaptığını anlatır mısın? Birde şeffaf dudak kalemiyle de aynı etkiyi yaratabilir miyim? Dudak kalemi kullanmaya başlamak istiyorum ama neyi nasıl uygulamam gerektiğini bilmiyorum, içini boyamalı mıyım vs. Yardımcı olursan sevinirim :)

Son düzenleme:
Merhaba canım, gerçekten de dudakların çok güzel görünüyor :) Tam olarak nasıl yaptığını anlatır mısın? Birde şeffaf dudak kalemiyle de aynı etkiyi yaratabilir miyim? Dudak kalemi kullanmaya başlamak istiyorum ama neyi nasıl uygulamam gerektiğini bilmiyorum, içini boyamalı mıyım vs. Yardımcı olursan sevinirim :)

teşekkürler keşke doğal hali de öyle dursa :KK66: :)şeffaf dudak kalemiyle aynı etki olur mu sanmıyorum ya burda önemli olan dudağın renginde yada belki bi ton daha belirgin bi pembe renkte kalem denemek çok koyu ve kırmızıya kaçan renklerde de aynı etkiyi yakalayamadım normal çizginin çok az dışına sürmek lazım çok abartınca olmuyor ve tabi bu arada içinin de bazı yerlerini boyamak lazım yoksa yaşlı gösteriyor dudağı bir de sürmeden önce ıslık çalar gibi dudaklarımı büzüp gevşetiyorum bi 5 dk o da sınırlarını belirginleştiriyor daha dolgun görünüyor

Senin dudakların normalde de benimkilere göre cok ii canım :)Benim agzımda küçük üstüne ben de kullanmak istiyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum.Essence ucuz sanırım memnun olduguna göre ben de alayım bir tane denemelik,tşkler paylasım için.

muhteşem olmuşş
inan kendi dudağının fotoğrafını koymasan makyajlıyı koysan kendi dudağın zannederim =)
o kadar doğal duruyo

$2013-03-17 13.52.32.jpg

bu da dudak kalemi üstüne rujlu hali tonları birbirine pek yakın olmadı gibi ama fikir edinme amaçlı koyuyorm

Eki Görüntüle 688888

bu da dudak kalemi üstüne rujlu hali tonları birbirine pek yakın olmadı gibi ama fikir edinme amaçlı koyuyorm

çok güzel dudakların var maşallah:nazar:
dudaklarım kalın sayılırlar ,senden görüp denedim dahada bir kalınlaştı acayip dikkat çekici durdu öyle gezemedim sildim
ama gerçekten işe yarıyor deneyin kızlar

X