Dudak Makyajı Dudak kalemi önerisi olan ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

parlaa

SiL BaŞtAn BaŞLaMaK gErEk
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
415
2
doğal , dudak rengine yakın bir dudak kalemi arıyorum ama bulamadım..
önerisi olan var mı kızlar ?
en sonunda buraya yazmaya karar verdim..
geçenlerde bir tane aldım fakat eve gelidğimde beğenmedim..
oysa denediğim yerde çok hoş gözükmüştü fakat hiç de doğal değlmiş..
çok fazla belli olmasın istiyorum..
tamamen dudak rengine yakın olsun..
önerileri bekliyorum Şeniz

Canım ben de arıyordum böyle bi dudak kalemi. En sonunda emily de buldum ve aldım. 203 numara. Fiyatı çok uygun. Ama gerçekten çok beğendim

sağolcanım çok teekkür ederim..emily heryerde varmı acaba?

bende arıyorum kajal diye bir markanınkini almıştım ama istedigim gibi çıkmadı ayrıca hiç kalıcı değil kafamçokkarıştı kalıcı ve sadece dudak köntürünü belirginleştirecek ten renginde bir kalem arıyorum parlaa cım dudak rengi demişsin ama herkesin doğal dudak rengi farklıdır bu yüzden ten rengi alman en iyisi dudadıgının bitttigi noktadan geçersen kontürünü teninin renginde yada aydınlatıcı renkte bir kalemle dudaklar oldugundan biraz daha büyük görünüyor ayrıca renksiz glosslarlada kullanmak mümkün oluyo

evet canım aslında bahsettiğim ten rengine yakın olan.
ve de bu daha mantıklı sanırım..
dudağı kalın göstericek fakat kalem belli olmayacak..
yani bunun gibi birşey..
sanırım ten rengi bu kombinasyonda daha mantıklı olacaktır..
peki hangi markada var bu renksiz kalemler?

emily çoğu yerde var. Watsons larda falan.. Ben çok memnun kaldım. tam dudak renginde, dudakları dolgun göstermek için muhteşem. Sürülmesi de yumuşak. Tavsiye ederim yani :smiley-cool:
Amma reklamını yapmışım kaydirigubbakcemile3

çok merak ettim canım ya..
bukadar övdüğüne göre kesin çok güzeldir =)
yarın kesinlikle bakıcam..
tekrar teşekkürler..
aylardır doğal dudak kalemi arıyorum.
valla beğenirsem sağlığına duacıyım =))

Rica ederim canım. Ben aradığımı buldum umarım senin de istediğin gibi çıkar. sengözlerimebaksanab

Yazımın sonu çok komik oldu.ıfade tam çıkmadı adının bi kısmı çıktı sadece kaydirigubbakcemile3

sağol canım .. yarın bakıcam yazarım sana.Şeniz

az önce geldim eve..ne unuttum diye düşünüyordum .. kalem bakmayı unutmuşum =(
of sinir oldum ya .

Ben de merak ettim naaptın, aldın mı diye sırf o yüzden açtım bilgisayarı kaydirigubbakcemile3
Alırsan mutlaka haber ver canım merak ediyorum beğenecek misin =)=)

ayy bak şimdi daha çok üzüldüm..
dün nasıl unuttum anlamadım..:mymeka:
bugün de evden çıkmam sanırım..
çarşıya indiğimde ilk işim o olucak..
hem çok merak ediyorum hemde ihtiyacım var..
yazarım canım aldığımda

lancome un kalemleri bir harika....dene canım...tüm dudağa uyguluyorum ve ruj bile sürmeme gerek kalmıyor...

mkc cim geçenlerde aradım senin önerdiğini ama bulamadım onu ben ya..
cosmostoreden japon pazarına kadar baktım ama yoktu..zeysb cim teşekkür ediorum canım birde ona bakalım ,bu markayı bulmakta zorlanmam ama umarım aradığım reng bulurum..
ay çıldırıcam ya bir dudak kalemi bulamadım =(

emily 211 şeftalimsi bi rengi var ama dudakta dogal duruyor ten rengi gibi degil tabi ama çok dogal ben çok memnunum

kizlar dudak kalemini hic ruj olarak kullanan oldumu?
dudagimda yara var ve fondötön ile bile kapatamadim daha kanli gibi oldugu icin,
bende aklima nerden geldiyse artik, dudak kalemimi sürdüm, kendi dudak rengime uygun oldugu icin cok güzelde kapatti hemde cok hos durdu, acaba ruj olarak kullanabilinirmi?

Kızlar bende renksiz dudak kalemi arıyorum, sanırım burda bahsettiğiniz doğal dudak rengine yakın kalemle aynı şey. Dudakları olduğundan büyük göseriyormuş, peki ruj sürmeden de kullanılıyor mu?

X