Dudak Makyajı Dudak genişletme

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
bunu bende merak ediyordum biraz araştırmıştım.törpüyle dudak kenarlarını törpüleyip genişltiyolar..benmde istediğm dolgunluk değil biraz çizgileri genişletmek sanırım estetik merkezlerinde yapıyolar

yani yayılmış bir ağızdansa seninki gibi dudak bence çok daha seksi ve masum duruyordur,inceyse dolgunlaştırıcı gloss kullan hiç girme bence o törpü işlerine filanşakkıdı

farkettinizmi özellikle yabancı artistlerin ağızları çok geniş oluyor bu benim çok dikkatimi çekmiştir..ama bence bu takıntından vazgeş derim canım.eminim yakışıyordur sana küçük ağız..eğer inceyse dolgunlaştırmaya çalış ozaman çok güzel durucaktır..
bu arada kızlar bu gloss nedir dudak dolgunlaştırıcı işe yarıyormu nerede bulabilirim?

benim ağzımda küçük ve küçük ağızdan çok memnunum çünkü yapma bebeklere dikkat et hepsinin ağzı küçük buda bir avantaj bence

küçük ağızlıysan,yakışıyor ki küçük ağzılı olmuşsuna.s.
çok severim ben çok şirin bir hava verir tatlım takma kafana.hem her çeşit ruju deneyebilirsin bazı geniş dudaklarda abartılı durabiliyor kırmızı ruj filan.
insanın orjinali daha iyi her zaman:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…