dudak etrafindaki mimik kirisikliklari

obirpamuk

Bir varmis bir yokmus...
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
70
2
28
Sakarya
arkadaslar son bir haftadir dudak etrafimdaki cizgiler cok belirginlesdi yasim 24 daha cok erken degilmi
nasil tarif etsem size diyelim gülüyorus ya dudagimizin yan tarafinda cizgiler olusuyor ya isde o cizgiler agzim kapaliykende var artik böyle ince cizgi seklinde
cildim son zamanlarda cok kurudu ve suyu az tüketim ondanmidir yoksa cidi cidi kirisikmi bunlar
aynanin önünden ayrilmaz oldum. Dudagimin sag tarinda cizgi var, sol tarafindada aynada yana dogru bakinca burundan dudaga inen hafif cizgi görüyorum.
Sizce ne yapmami önerirsiniz?

Mimik çizgilerinden tamamen kurtulmanın bir yöntemi yok (ufak müdaheler dışında botoks vs.) malesef benim önerim size eczaneden e vitamin ampül ve iyi bir markanın yüz nemlendiricisini alıp, makyaj yapıyorsanız makyajdan önce ve sonra eğer yapmıyorsanız sabah-akşam düzenli olarak bunları yüzünüze kullanmanız.

tesekürler cevaplariniz icin arkadaslar bugün gidip vitamin ampülü alacaktim ama hangisini karar veremedim
c vitamin almayi düsünüyordum.
Cünkü sunu farketim yüzüm resmen benim kurumusdu , iki yanagimi elimlen birbirine dogru bastirdigim zaman bile cizgi cikiyordu ve bir müdet sonra gidiyordu, siz düsünün artik nasil kurudugu susuz kaldigini. Bende ne yaptim bol su tüketim son zamanlarda
iyi bir nemlendirici buldum ve yas maya maskesini yaptim icine süt ve zeytinyag koydum.Ve firsat buldukca hafif zeytinyaglan
dudak kenarlarina masaj yaptim ve yüz yogasi yaptim...derken..suan tekrar toparlandigini farkediyorum.
Ihmal etmemek gerekiyor,suyu az düketim ve nemlendiricim bitmisdi uyduruk bir nemlendirici vardi evde sonuc böyle oldu.
Dermokilin nemlendiricisini aldim
siz hangisini tavsiye edersiniz

canım dermokıl ıyı geldıyse devam et ama baska bı marka denemek ıstersen dıadermıne tavsıye ederım ben karma cıltler ıcın olan nemlendırıcıyı kullanıyorum gece bıle gonul rahatlıgıyla kullanıyorum cıldım hassas olmasına ragmen. olay p vitamınlı nemlendırıcı almıstım 1hafta kullandım hep sıvılcelerım cıktı bıraktım dıadermıne gectım bı sorun yok bundan sonrakı kremım budur dıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…