dudak dolgusu konusunda yardım istiyorum. ben biraz araştırma yaptım birileri hiç bir yan etkisi olmadıgını söylüyor ama bazıları da alerji yaptıgını ve dudaklar da yaralar oluştugunu belirtiyor. dogru yerde dogru kişiye yaptırmakta çok önemli tabi, daha önce aranız da bu işlemi yaptıran varmı acaba? bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum. hele istanbul anadolu yakasın da önerebiliceginiz cerrah varsa :)))) bir de dudak dolgunlaştıran ruj ve kremlerden bahsediyorlar ama ben hiç denk gelmedim bunları kullanan varmı acaba?
Canım ben dün dudak dolgusu yaptırdım. Doktorum Avrupa Yakasında,Hasan Fındık...Hyaluronik asid kullanıldı,geçici oluyor tabi bu dolgu maddesi.Kalıcılıgı kişiden kişiye göre degişiyor.Doktorun iyi ve güvenilirse korkma.Doktorumu tavsiye ederim,git görüş istersen.Sevgiler..Bu arada öncesi ve sonrası halini ekliyim,bilgin olsunEki Görüntüle 433333 Eki Görüntüle 433334
Canım ben dün dudak dolgusu yaptırdım. Doktorum Avrupa Yakasında,Hasan Fındık...Hyaluronik asid kullanıldı,geçici oluyor tabi bu dolgu maddesi.Kalıcılıgı kişiden kişiye göre degişiyor.Doktorun iyi ve güvenilirse korkma.Doktorumu tavsiye ederim,git görüş istersen.Sevgiler..Bu arada öncesi ve sonrası halini ekliyim,bilgin olsunEki Görüntüle 433333 Eki Görüntüle 433334
ne zaman geçti Avrupa yakasına :44: gecen sene bağdat caddesindeydi yeri..
Yanlış yazmışımAnadolu yakasında,Bağdat caddesinde Şaşkınbakkalda
Yaraa anestezi yapıyorlarmış dolgudan önce?bende istiyorum ama dudağına iğne battığını düşünemiyorum bile:/Canım ben dün dudak dolgusu yaptırdım. Doktorum Avrupa Yakasında,Hasan Fındık...Hyaluronik asid kullanıldı,geçici oluyor tabi bu dolgu maddesi.Kalıcılıgı kişiden kişiye göre degişiyor.Doktorun iyi ve güvenilirse korkma.Doktorumu tavsiye ederim,git görüş istersen.Sevgiler..Bu arada öncesi ve sonrası halini ekliyim,bilgin olsunEki Görüntüle 433333 Eki Görüntüle 433334
Bende dermofat diye bir yöntem düşünüyorum,sizin vücudunuzdaki bir yara izi vs varsa ondan yapılıyormuş ve yağ gibi erimiyor,ömürboyu kalıcıkızlar meme estetiği için doktor doktor dolaşırken, gittiğim bir klinikte hastanenin halkla ilişkiler çalışanı genç kız dudaklarına ve yanagına göbeğinden alınan yağın enjekte edilerek dolgu yapıldığını söyledi. inanın şok oldum çünkü çok doğal duruyor. kişinin kendi dokusu olduğu için hiçbir yan etkiside yokmuş. acısız, agrısız, doğal... dudak ve yanak dolgusu düşünenler bu konuyu araştırın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?