Dudak Dolgusu'nun yan etkisi var mı?

BuseKu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
8
1
36
İstanbul
dudak dolgusu konusunda yardım istiyorum. ben biraz araştırma yaptım birileri hiç bir yan etkisi olmadıgını söylüyor ama bazıları da alerji yaptıgını ve dudaklar da yaralar oluştugunu belirtiyor. dogru yerde dogru kişiye yaptırmakta çok önemli tabi, daha önce aranız da bu işlemi yaptıran varmı acaba? bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum. hele istanbul anadolu yakasın da önerebiliceginiz cerrah varsa :)))) bir de dudak dolgunlaştıran ruj ve kremlerden bahsediyorlar ama ben hiç denk gelmedim bunları kullanan varmı acaba?

Aynen ben de yaptıran birinden bilgi almak istiyorum. Çok araştırdım ama fiyatlarını da merak ediyorum.

Canım ben dün dudak dolgusu yaptırdım. Doktorum Avrupa Yakasında,Hasan Fındık...Hyaluronik asid kullanıldı,geçici oluyor tabi bu dolgu maddesi.Kalıcılıgı kişiden kişiye göre degişiyor.Doktorun iyi ve güvenilirse korkma.Doktorumu tavsiye ederim,git görüş istersen.Sevgiler..Bu arada öncesi ve sonrası halini ekliyim,bilgin olsun Eki Görüntüle 433333 Eki Görüntüle 433334

ne zaman geçti Avrupa yakasına :44: gecen sene bağdat caddesindeydi yeri..

Yanlış yazmışım Anadolu yakasında,Bağdat caddesinde Şaşkınbakkalda

Yanlış yazmışım Anadolu yakasında,Bağdat caddesinde Şaşkınbakkalda

Sende yanlış yazarsan yandık bu kadar doktoru severken git yanlış adres yaz kesin dudaklardan sonra karıştırdın aklın başından gitti arkadaşım çok güzeller tekrar yazmadan geçmeyeyim

Kızlar ben de bu gün yaptıracağım.Yara falan çıkar mı diye çok korkuyorum.

kızlar meme estetiği için doktor doktor dolaşırken, gittiğim bir klinikte hastanenin halkla ilişkiler çalışanı genç kız dudaklarına ve yanagına göbeğinden alınan yağın enjekte edilerek dolgu yapıldığını söyledi. inanın şok oldum çünkü çok doğal duruyor. kişinin kendi dokusu olduğu için hiçbir yan etkiside yokmuş. acısız, agrısız, doğal... dudak ve yanak dolgusu düşünenler bu konuyu araştırın bence.

kızlar ben 7 ay evvel ataşehirde lüks sayılabilecek bir klinikte yaptırdım 750 liraya sadece alt dudagıma adam agız içinden uyuşturucu igne yaptı sonra hiç bişey hissetmedim dudak kenarlarımı doldurdu birazda ortasını.işi bittikten sonra aynaya baktıgımda resmen tansiyonum düştü agzım yüzüm yamulmuş gibiydi.ama eve gidene kadar oturdu ama bu görüntüye ben hiiç alışamadım kenarda sert bi madde var vee agzım gülerken bi degişik duruyo resim çektirmek istemiyorum bu yüzden. yani çokmu kötü degil ama dogal degil üstelik ben çpppk az enjekte ettirdim .geçsin diye gün sayıyorum o günden beri ama o sertligin 2 yıl kaldıgı bile oluyomuş cildin adaptasyonu önemliymiş ne tepki verecegi belli olmuyomuş. o yüzden çook ince gerçekten sorunlu dudaklarınız yoksa macera aramayın başka yere harcayın paranızı.

Yaraa anestezi yapıyorlarmış dolgudan önce?bende istiyorum ama dudağına iğne battığını düşünemiyorum bile:/

Bende dermofat diye bir yöntem düşünüyorum,sizin vücudunuzdaki bir yara izi vs varsa ondan yapılıyormuş ve yağ gibi erimiyor,ömürboyu kalıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…