-
- Konu Sahibi arzuhalim753
Ben meme protezi ve diklestirme yaptiracagim carsamba gunu ameliyatim dudak dolgusu yaptirmadim canim yanlizca yapilan kisiyi gordum ve cok begendimbu ameliyat için ne kadar ödedin
Bende Dolgumu Mehmet Akgün'e yaptırdım nasıl memnun musun sonuçtan ?Kızlar kararım Mehmet Akgün'den yana sonucunu buraya atarım bakalım bu pazartesiye randevum var :)
Memnunum kısa süreli yaptırmıştım zaten bitiminde tekrar Mehmet Akgün'e gideceğim :)Bende Dolgumu Mehmet Akgün'e yaptırdım nasıl memnun musun sonuçtan ?
Merhaba, ben de aynı işlemi yaptırdım. Yıllar içinde azaldığını yazmışsınız ne kadar sürede azaldı ve sertlik vs var mı dudaklarinizda?Kızlar adanada dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorsanız kesinlikle önerebileceğim tek isim muhittin Aktaş. Tek kelimeyle harika. İki yıl önce gittim 10 yıl garanti veriyorum eğer beğenmezsen tekrar gel dedi. Ben ilk yaptırdığumda çok güzel oldu kimse farketmedi çok doğal duruyordu. Zamnla bıraz inceldi ama şimdi tekrar gittim ve biraz daha ekleme yaptı çok memnunum. Fiyat ilk başta belki biraz fazla gelebilir ama kesinlikle değiyor ve de garantili sonradan hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Ayrıca muhittin bey çok sıcakkanlı ilgili bir Dr. Yıllar sonra gittiğimde bile beni aynı ilgiyle karşıladı. Hastalarına çok değer veren bir Dr.
Ameliyatsız kalıcı dudak işlemi nedir kiMerhaba, dudaginizdaki çöküntüden bahsetmişsiniz. Kalıcı bir şeyler yaptırmalısiniz sanırım. Ben bu yaz kalıcı dolgu arayışındayken Adana'da dr Muhittin Aktaş'ı buldum. Ameliyatsız ve kalıcı bir işlem uygulayarak yüzümü güldürdü. Hayalim gerçek oldu. Permalip dolguyu bile düşünmüştüm o kadar ki çok istiyordum. Geçici dolgular ise bilirsiniz ki para tuzağından başka birşey değil. Önce güven ve cesaret sonra da inanarak gittim iyiki gitmişim. Bence bir görüşün telefonla fikir verecektir.
izmirde ne ünlüsü pardon fake mesaj atmayınBen bu yaz Dr. öner özsoyeri'ye gittim izmir karşıyakada yeri genelde ünlüler gidiyor oraya dolgu botox ta uzman biri emin olun çok memnun kalacaksınız dolguları geçici değil kalıcı estetikte bir numara diyebilirim
merhaba ben dudak dolgumu herionda yaptırdım .. :) cok guzel olduseren serengılın ve unlulerın doktoru osman bulutlar var etıler akatlar aquamedıcal estetıkte cok basarılı bır doktor
Nerede yaptırdın kimerhaba ben dudak dolgumu herionda yaptırdım .. :) cok guzel oldu
Yani herion nerede demek istemiştimNerede yaptırdın ki
ben ankarada oturuyorum.yıldızda herion polikliniginde yaptırdım.Nerede yaptırdın ki
ben indirimdeydı 700tl ye yaptrdımkızlar dudak dolgusu fiyatları aşağı yukarı ne kadar oluyor?
arkadaşım da o fiyata yaptırdı istanbulda. volbella kullandılarben indirimdeydı 700tl ye yaptrdım
nerede yaptırmıştınız bir de memnun kaldınız mı?ben indirimdeydı 700tl ye yaptrdım