dudak dolgusu

dagcicegi33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
645
22
hocam merhaba..15 gün önce burun ameliyatı oldum.aynı zamanda da dudak dolgusu yaptırdım.ameliyattan sonra dudaklarım istediğim kıvama gelmişti ama 15. günümde tamamen kayboldu.kalojendi dolgu maddem.ben ağızdan nefes alıp verdiğim için dudaklarımın çatladığını sık sık kabuk değiştirdiğini bu yüzden dolgu maddesinin aktığını düşünüyorum.doktorum anlam veremedi herhangi bir bilgi de vermedi bu konuda bana..sizce neden 15 günde dolgularım kayboldu?

Merhaba,

Dudak dolgusu yapıldığında dudakta kuruma ve çatlama yapması normaldir. Ama bu sebeple dolgunun akması mümkün değildir. Sorununuz ile ilgili iki seçenek var. Ya gözünüz alıştığu ve artık ödemlerde indiği için eskisi kadar gözünüze dolgun görünmemekte ya da bünyeniz nedeni ile yapılan madde sizde çok çabuk erimekte. Bu ikinci seçenek çok sık olmasa da görülebilen bir durum. Ameleliyat öncesi ve sonrası yüz fotoğraflarınızı karşılaştırmanız size daha iyi bir fikir verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…