Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oyle.1 ml yaptirdim.hicbir ise yaramadi.belli bile.olmadiinanılmaz doğal.2 ml dolguyu tek seferde yaptıran var mı dudağına ? benim dudaklarım kağıt gibi çok mu gelir ? dolgun dudak istiyorum
Sakınnn diyorum dolgu işi 4 seferde anca oturan marka önemli olan işçilik daha da önemli olan bir estetikliktir. Üst yan dudakları doldurursanız yanaklar dar ve kalkık alt dusak kaldırırsanız yanaklar daha dolgun görünür oransal olarak. Dikkat diyim:)inanılmaz doğal.2 ml dolguyu tek seferde yaptıran var mı dudağına ? benim dudaklarım kağıt gibi çok mu gelir ? dolgun dudak istiyorum
Çok güzel olmuş. Hala memnun musunuz? Nerede yaptırdınız. Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Eki Görüntüle 2566068 benim son hali böyle oldu. 2014 tenberi yaptırıyorum yazıyorum da. Üst dudağım yok denecek kadar azdı. Hoş bu çekimden bir tıkdaha dolgun dursa da karşıdan bakıldığında normal e geldi. Şekil verdirttim kontür yapan kişi eli malzeme çok önemli.4 senedir öğrendiğim en büyük şeylerden biri bu.
Ben aslında 6 senedir yaptırıyorum. İnanın çok şey tecrübe edindim. İlk olarak 1 cx hepsini yaptırmak çok yapay kalıcı bir etki bırakoyor.. vücut eritme hızınız da kalıcılık ta etken karaciğerdeki bir enzimin çok ya da az olması ile kalıyor ya da 4 ayda eriyor benim öyle ..Çok güzel olmuş. Hala memnun musunuz? Nerede yaptırdınız. Bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Parmaktan sonra devam edeceğizmerhaba herkese ben 2 hafta önce Clinimed Nişantaşı'nda dudak dolgusu yaptırdım.Dudaklarım tam istediğim gibi oldu. Hem dolgunlar hem de doğal görünüyorlar.Herkese tavsiye ediyorum. :)