Yardımcı olacak kimse yok mu kaç gün geçti
Berna arkadaşımda botokstan sonra dudak pörtücügü çıktı ve pörtükler elmacık kemiğe sıçradı herkeste hafiften de olsa pörtünük oluyormuş sende hiç oldumuCanım vakit geçmiş fakat biz juvederm kullandık ve çok memnun kaldım ve sonuç ben gayet memnunum :)
Canim ben 1yillik yaptirdim yeni 900 tl odedim ve memnunum Mehmet Akgun'e yaptirdimben de ankara da dogal gorunumlu dudak dolgusu yaptirmayi dusunuyorum.tavsiyeleriniz var mi ? fiyatlari da yazar misiniz kizlar
Canim ben 1yillik yaptirdim yeni 900 tl odedim ve memnunum Mehmet Akgun'e yaptirdim
Bu tamamen sana kalmış canım 6 ay en kısa süreni öyle biliyorum .Bnde dolgu yaptırmayı düşünüyorumda 1 yllık yaptrdm demssnz en az ne kadar bir sürelk oluyor?
Canım öneririm ben çok memnun kaldım.Dudak dolgudundan memnunmusunuz bende düşünüyorum ama karasizim tavsiye edermisiniz.
Yaptırdın mı bilmiyorum ama dolgu işlemlerimi Mehmet Akgün e yaptırdım memnunum istersen bi git görüşAnkarada doktor arıyorum bende önerebilcek kimse yokmuuu ?
Bende Mehmet Akgün'ün hastasıyım şişlik yaptımı dolgu şuan durumu ne ?Yaptırdın mı bilmiyorum ama dolgu işlemlerimi Mehmet Akgün e yaptırdım memnunum istersen bi git görüş
ben mersinde neva estetikte gül özdemire yaptırdım acayip memnun kaldım..botox ve dolguda mucizevi sonuçlar doğuruyor gül hanımDudak dolgudundan memnunmusunuz bende düşünüyorum ama karasizim tavsiye edermisiniz.
Hiç topaklanma olmadı canım gayet memnunum Mehmet Akgn'le 2-3 kez görüştük bugünde küçük benlerim vardı yüzümde onları temizledik herşey yolunda :)Bende Mehmet Akgün'ün hastasıyım şişlik yaptımı dolgu şuan durumu ne ?
Çok sevindim canımHiç topaklanma olmadı canım gayet memnunum Mehmet Akgn'le 2-3 kez görüştük bugünde küçük benlerim vardı yüzümde onları temizledik herşey yolunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?