• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu yaptıranlar

yast

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
2.099
2.070
333
Arkadaşlar Merhaba,

Kısa sürede ikinci kezdir dudak dolgusu yaptırıyorum.
2 seferde de birer tüp volift diye bir markanın, gittiğim doktorda bulunduğumuz şehirde ün yapmış gayet işinde iyi biri.

Gelelim derdime: İlk yaptırdığımda eve geldim ertesi gün bayıldığım dudaklarım vardı, ailedeki herkes bayıldı tabi bu mutluluk 3 gün sürdü sonra söndü.
Arayıp durumu bildirdim ve görüştüm doktorla gayet iyi siz gençler doğallıktan uzak istiyorsunuz vs diyerek biraz hevesimi kaçırdı.
Ama aynı doktora benim ısrarımla bir buçuk ay sonra 2. kez yaptırdım. Bu sefer yine 2 günlük bir şişlik ve gözle görülür bir değişiklik yok.
Hafif sadece benim anlayabildiğim bir şişlik mevcut o kadar. Ama internetten araştırdığım kadarıyla herkes ikincisini yaptırdığında farkedilir şekilde bir tık da olsa dolgunluk oluyor.
Sizce bunun nedeni ne olabilir ? :KK64: Kullandığı markayı mı değiştirsin ? İnternetten de baktım kendisinin de dediği en son teknoloji, yok dudağın genişliyor sen farkında değilsin vs. :mad:
Umarım bilen birileri çıkar.

Yardımcı olacak kimse yok mu kaç gün geçti :mad:

Yardımcı olacak kimse yok mu kaç gün geçti :mad:

Canım vakit geçmiş fakat biz juvederm kullandık ve çok memnun kaldım ve sonuç ben gayet memnunum :)

Eklentiler

• 1423561461021.jpg
    1423561461021.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 2.260
Canım vakit geçmiş fakat biz juvederm kullandık ve çok memnun kaldım ve sonuç ben gayet memnunum :)
Berna arkadaşımda botokstan sonra dudak pörtücügü çıktı ve pörtükler elmacık kemiğe sıçradı herkeste hafiften de olsa pörtünük oluyormuş sende hiç oldumu

ben de ankara da dogal gorunumlu dudak dolgusu yaptirmayi dusunuyorum.tavsiyeleriniz var mi ? fiyatlari da yazar misiniz kizlar

ben de ankara da dogal gorunumlu dudak dolgusu yaptirmayi dusunuyorum.tavsiyeleriniz var mi ? fiyatlari da yazar misiniz kizlar
Canim ben 1yillik yaptirdim yeni 900 tl odedim ve memnunum Mehmet Akgun'e yaptirdim

Dudak dolgudundan memnunmusunuz bende düşünüyorum ama karasizim tavsiye edermisiniz.

Canim ben 1yillik yaptirdim yeni 900 tl odedim ve memnunum Mehmet Akgun'e yaptirdim

Bnde dolgu yaptırmayı düşünüyorumda 1 yllık yaptrdm demssnz en az ne kadar bir sürelk oluyor?

Canım valla volift juvadermin bir ürünü bu dolguların istediğin hacme göre çeşitleri var volift cok fazla hacim veren bir dolgu çeşiti değildir

Dudak dolgudundan memnunmusunuz bende düşünüyorum ama karasizim tavsiye edermisiniz.
ben mersinde neva estetikte gül özdemire yaptırdım acayip memnun kaldım..botox ve dolguda mucizevi sonuçlar doğuruyor gül hanım

Bende Mehmet Akgün'ün hastasıyım şişlik yaptımı dolgu şuan durumu ne ?
Hiç topaklanma olmadı canım gayet memnunum Mehmet Akgn'le 2-3 kez görüştük bugünde küçük benlerim vardı yüzümde onları temizledik herşey yolunda :)

Back